Regina Întunericului” a trecut printr-o perioadă dificilă, divorțând după 20 de ani de căsnicie .Acum a spus ce își dorește de la viitorul bărbat care va apărea în viața ei

**Gabriela Lucuțar: Ambiții și Viitor Personal**

Gabriela Lucuțar a atras atenția publicului în 2022 după ce a ajutat-o pe Anamaria Prodan cu organizarea unui eveniment important. De atunci, cele două au dezvoltat o prietenie strânsă și sunt acum partenere de afaceri. Gabriela, cunoscută și sub pseudonimul „Regina Întunericului”, a trecut recent printr-un divorț după 20 de ani de căsnicie și a vorbit despre așteptările pe care le are de la viitoarea sa relație.

**Carieră și Colaborări**

Gabriela a devenit cunoscută prin implicarea sa în organizarea de evenimente funerare, fiind recunoscută pentru profesionalismul și dedicarea sa. Ea a participat la emisiuni TV, precum „Chefi la Cuțite” și „Imperiul Leilor”, unde a solicitat finanțare pentru afacerea sa. În cadrul acestor emisiuni, și-a prezentat planurile ambițioase și a reușit să atragă atenția publicului.

Cu toate că afacerea sa este prosperă, Gabriela a decis să participe la „Imperiul Leilor” pentru a obține peste două milioane de euro, sumă necesară pentru extinderea afacerii.

**Viața Personală și Dorințe pentru Viitor**

După divorțul de Flavius Nedelea, cu care are trei copii, Gabriela a traversat o perioadă dificilă. În ciuda acestor provocări, ea a rămas optimistă și deschisă către noi începuturi în viața personală.

Recent, Gabriela a vorbit despre ceea ce își dorește de la viitorul său partener. Ea și-ar dori ca acesta să fie un bărbat cu inițiativă, care să o răsfețe și să o aprecieze. Gabriela își dorește ca viitorul său partener să fie spontan, să-i ofere complimente și să o facă să se simtă iubită.

**Ambiții pentru Relația de Viitor**

Gabriela a menționat că, deși fostul său soț o respecta, există aspecte ale unei relații pe care le-ar dori să le experimenteze mai mult. Ea își dorește un partener care să fie alături de ea, atât personal, cât și profesional, și care să contribuie la crearea unei relații echilibrate și pline de afecțiune.