Bianca de la „Casa iubirii”, dezvăluiri neașteptate despre Ionuț! „M-a speriat, m-a inhibat”. Ce a putut să-i facă fostul ei iubit când locuiau împreună

Bianca Mândru, fostă participantă la sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, a împărtășit recent detalii intime despre perioada în care a locuit împreună cu Ionuț și despre cum s-a deteriorat relația lor. Într-o apariție în emisiunea „Culisele iubirii”, moderată de Bianca Comănici și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, Bianca a discutat despre provocările întâmpinate după terminarea competiției.

Bianca a explicat că decizia de a se muta împreună imediat după încheierea emisiunii a avut un impact negativ asupra relației lor. „A fost foarte dificil să petrec atât de mult timp împreună după ce am părăsit emisiunea. Cred că dacă am fi avut spațiu și timp să trăim separat, relația noastră ar fi avut o șansă mai mare să evolueze, chiar dacă nu pot spune cu certitudine dacă într-o direcție pozitivă sau negativă,” a spus ea.

În ciuda aparențelor de fericire și a planurilor de viitor pe care le aveau împreună, Bianca a recunoscut că se confrunta cu temeri și incertitudini. „Perioada în care am locuit împreună a fost pentru mine o privire de ansamblu asupra a ceea ce m-ar fi așteptat în viitor. M-a speriat și m-a făcut să mă simt inhibată, iar impresia inițială a fost greu de schimbat,” a adăugat Bianca, reflectând asupra experienței sale din perioada de după emisiune.

Aceasta a subliniat că, în ciuda eforturilor de a face relația să funcționeze, problemele apărute au dus la o deteriorare semnificativă a legăturii lor.