Dana Nălbaru a plecat de acasă. Motivul despărțirii fără regrete: „N-aș vrea să spun că bărbații sunt niște ..

Dana Nălbaru a discutat recent despre despărțirea sa de fostul partener, explicând motivele care au dus la decizia de a încheia acea relație și impactul pe care l-a avut asupra ei. Artista a oferit detalii despre dificultățile întâmpinate în perioada respectivă și despre percepția sa despre relațiile de cuplu.

Dana Nălbaru a fost într-o relație cu Călin Goia, solistul trupei Voltaj, începând din 1998. Mulți credeau că cei doi vor ajunge să se căsătorească, dar lucrurile nu au evoluat așa cum se așteptau.

### Despre despărțire

Dana Nălbaru a explicat că principalul motiv pentru care relația nu a funcționat a fost lipsa de comunicare. „Cred că pentru o relație sănătoasă este esențială comunicarea. Asta a fost una dintre problemele noastre. Percepțiile noastre despre viață erau complet diferite. După prima jumătate de an, am realizat că nu este persoana potrivită pentru mine,” a declarat artista într-un interviu anterior. Dana a recunoscut că au existat și motive mai complexe care au dus la continuarea relației timp de aproape șase ani, menționând că aceste motive nu sunt întotdeauna evidente și pot influența alegerile noastre în moduri neașteptate.

### Declarațiile lui Călin Goia

Călin Goia a confirmat despărțirea, explicând că a avut loc în aprilie, când Dana s-a mutat din locuința comună. „Am decis amândoi să păstrăm despărțirea ascunsă până când lucrurile erau clare. Despărțirea finală a avut loc la sfârșitul lui iunie. Știam de relația Danei cu Dragoș, despre care mi-a spus ea. Așa sunt lucrurile, nu am reușit să construim ceva mai departe,” a spus Călin Goia.

### Prima întâlnire cu Dragoș Bucur

Dragoș Bucur, actualul partener al Danei Nălbaru, a vorbit despre prima lor întâlnire într-un podcast găzduit de Jorge. Dragoș a povestit despre cum a evoluat relația lor de-a lungul timpului și despre familia pe care au construit-o împreună. Ei au împreună doi copii biologici, Sofia (16 ani) și Kadri (7 ani), și au adoptat o fetiță, Roxana, în vârstă de 11 ani. Actorul a exprimat satisfacția și împlinirea pe care o găsește în familia sa și în realizările pe care le-au avut împreună de la începutul relației lor în 2005.