Primele declarații ale lui Smiley, după ce a fost părăsit . Gina Pistol l-a dat afară: „Ea știe că am dreptate, dar n-a vrut să recunoască”

**Smiley și Gina Pistol: Fericirea într-o familie de vedete**

Smiley și Gina Pistol sunt fără îndoială unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Pe lângă succesul profesional, cei doi se bucură și de rolul de părinți, având o fetiță adorabilă. Activitățile lor și momentele speciale sunt adesea împărtășite cu fanii lor prin intermediul rețelelor sociale.

Recent, Smiley a captat atenția urmăritorilor cu un video amuzant postat pe rețelele sociale. În clipul său, artistul interpretează rolul unui soț „părăsit”, după o ceartă cu soția sa, Gina Pistol. În mod creativ și umoristic, Smiley prezintă scena în care se află în afara casei, cu bagajele lăsate pe stradă.

„Păi, da, trebuia cineva să își exprime punctul de vedere. Nu se poate așa ceva. Oricum, ea știa că am dreptate. Asta e, n-a vrut să recunoască,” spune Smiley în video, care a adus multe zâmbete și reacții amuzante din partea fanilor.

**Relația Ginei Pistol cu familia soțului**

Ioana Maria, soacra Ginei Pistol, a împărtășit gândurile sale despre nora ei în ziua nunții. Ea a descris-o pe Gina ca fiind „fiica” pe care și-a dorit-o și a apreciat-o pentru modul în care se înțelege cu familia.

„Chiar dacă nu trăim împreună, am o apreciere deosebită pentru Gina. Ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să avem o relație mamă-fiică. După doi băieți, am primit în familie un înger, prințesa noastră, și suntem extrem de fericiți,” a spus mama lui Smiley.

Ioana Maria le-a oferit și un sfat valoros celor doi. „Îmi doresc să trăiască în armonie și să respecte legile divine. Dacă vor urma aceste principii, vor fi fericiți toată viața.”

**Despre autor**

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a început colaborarea cu ProSport în 2009, având un parcurs profesional remarcabil în domeniu.