O femeie din Timiș a decedat în fața fiicelor sale! Copilele au fost salvate de la înec în ultimul moment

O zi obișnuită de vară s-a transformat într-o tragedie pe râul Timiș, unde o femeie de 38 de ani și-a pierdut viața sub ochii îngroziți ai fiicelor sale. Cele două fete au fost salvate în ultimul moment de echipele de intervenție.

Un incident tragic a avut loc pe râul Timiș, lângă localitatea Bazoșu Vechi, unde o femeie de 38 de ani și cele două fiice ale sale, de 13 și 15 ani, au mers să se răcorească.

O femeie de 38 de ani a murit în fața fiicelor sale

Din păcate, relaxarea s-a transformat într-un coșmar, când toate trei au fost luate de ape și nu au mai reușit să iasă la suprafață.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș, pe 9 august, în jurul orei 15:57, polițiștii din Recaș au fost chemați de urgență prin apelul 112, fiind informați că femeia și cele două fete au dispărut sub apă.

„La data de 9 august a.c., în jurul orei 15:57, poliţiştii oraşului Recaş au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 38 de ani şi 2 minore, în vârstă de 13 şi 15 ani ar fi fost la scăldat în râul Timiş, în apropierea localităţii Bazoşu Vechi, iar acestea nu ar mai fi ieşit la suprafaţă. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, acestea fiind găsite de către apropiaţii familiei cu care se aflau şi aduse la mal”, a transmis IPJ Timiş.

Autoritățile au deschis un dosar penal

Echipajele de intervenție au sosit rapid la fața locului și au confirmat tragicul eveniment. Apropiații familiei, care se aflau în zonă, au reușit să le aducă pe toate trei la mal. Din păcate, pentru mama celor două fete, orice ajutor a venit prea târziu. În schimb, copilele au fost salvate în ultima clipă de echipele ISU, care au intervenit la timp pentru a le scoate din ape.

În urma acestui incident, autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, investigând circumstanțele exacte ale tragediei.