Cum a intrat îmbrăcată Oana Roman în mare, pe o plajă din Năvodari

**Oana Roman strălucește pe litoralul românesc cu un costum de baie inedit**

Oana Roman a captat atenția pe litoralul românesc în această vară! Vedeta a petrecut câteva zile relaxante la Mamaia și a ales să împărtășească cu admiratorii săi imagini din vacanță, în care apare într-un costum de baie inedit. Un detaliu care a atras atenția fanilor a fost alegerea sa vestimentară pe plaja din Năvodari.

Fiica lui Petre Roman a profitat de vremea frumoasă pe plaja Manara Beach din Năvodari și a optat pentru un costum de baie verde, neobișnuit. Acesta este un model cu o singură piesă care seamănă mai mult cu o rochiță mini. În completarea ținutei, Oana a adăugat un halat de plajă alb, o pereche de ochelari de soare și un colier cu perle.

**Împotriva criticilor și în formă de invidiat**

Deși a fost subiect de critici în trecut din cauza aspectului fizic, Oana Roman a demonstrat că nu se lasă afectată de comentariile negative. Recent, vedeta a reușit să slăbească considerabil și se simte încrezătoare în propria piele, pozând cu mândrie în costum de baie.

**Reflecții după o experiență de viață provocatoare**

Chiar și după ani, Oana Roman reflectează asupra unei perioade dificile din viața ei, când a fost aproape să-și piardă viața după naștere. Timpul petrecut în secția de reanimare a fost o experiență revelatoare pentru ea. Oana crede că a fost ocrotită de „îngeri păzitori” și că puterea lui Dumnezeu a fost crucială în recuperarea ei.

„Am realizat că am fost binecuvântată cu îngeri păzitori foarte puternici și că viața mea era în mâinile divine. A fost o adevărată renaștere, iar Dumnezeu a fost prezent în fiecare moment, ajutându-mă să mă recuperez pentru a-mi crește copilul,” a mărturisit Oana Roman.

Astfel, Oana Roman continuă să îmbine bucuria vieții de familie cu un stil de viață pozitiv și activ, demonstrând că, indiferent de provocări, este capabilă să strălucească.