Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Adrian Mutu .Imaginea cu care Briliantul a topit inimile internauților

Celebrul Adrian Mutu se poate mândri cu toți copii săi, dar se pare că fiica sa cea mare, Adriana, a a reușit să atragă toate privirile. Pe rețelele de socializare fanii fostului fotbalist au putut observa și admira ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Adrian Mutu.

Fanii au putut vedea ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Adrian Mutu
De-a lungul anilor, în urma mariajelor sale, Adi Mutu a ajuns să aibă 4 copii din toate cele 3 mariaje. Din mariajul cu cea de a doua soție, Consuelo, au venit pe lume Maya și Adriana, iar astăzi cele două au ajuns adevărte domnișoare.

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Adrian Mutu. Imaginea cu care Briliantul a topit inimile internauților

Recent, „Briliantul” a publicat câteva ipostaze inedite cu una din cele două fiice, și anume Adriana. Spre uimirea lor, fanii au putut vedea ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Adrian Mutu.

Ajunsă la aproape 18 ani, Adriana este deja pregătită de facultate, având în vedere că anul acesta a dat BAC-ul.

Imaginea cu care Briliantul a topit inimile internauților
Zilele trecute Adi Mutu a decis să publice câteva imagini cu fiica sa, Adriana, având pe fundal Palatul Parlamentului. Iar fanii au reacționat imediat, comentând și admirând frumusețea Adrianei.

Fericită absolventă de liceu, la cei 18 ani Adriana are deja în plan ce va face în viitor, iar cu frumusețea ei răpitoare cu siguranță că va frânge și câteva inimi, în curând.

„Vreau să-ți spun doar că atunci când vei eșua, ridică-te, ține capul sus, învață din asta și mergi înainte și când vei avea succes, ține-ți picioarele pe pământ, fii umil și împinge înainte… eșuează și succesul va face parte întotdeauna din această călătorie frumoasă numită viață.”, scria tatăl Adrianei la finalul liceului.

Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Adrian Mutu. Imaginea cu care Briliantul a topit inimile internauților

„Cel mai important este să te bucuri”
Ca orice tânăr adolescent, inclusiv Adriana a reușit să treacă cu brio peste primul examen al maturității, iar asta nu a putut decât să-l facă pe Adi Mutu mândru de realizările fiicei sale. De altfel, în același mesaj cris pe rețelele de socializare, Adi Mutu avea să îi dea și un sfat:

„Cel mai important este să te bucuri de parcurgerea acestei călătorii și să nu lași pe nimeni să îți spună că nu poți. Dacă ai ceva în minte, mergi după el, urmează-ți visele și amintește-ți că familia te va susține întotdeauna. Te iubesc”, a scris Adrian Mutu pe Instagram.

Acum, ca viitoare studentă, Adriana va avea de trecut peste alte provocări ce vor veni, dar cu siguranță va face față cu brio.