Sunt căsătoriți de 13 ani, împreună de peste 20, au doi copii superbi și sunt fericiți, dar ajunseseră să doarmă în paturi separate

„Sofia are 10 ani și 4 luni, iar Noah urmează să împlinească 5 ani în noiembrie. În urmă cu doi ani și jumătate, am rămas fără bonă.

În perioada în care aveam bonă, totul era calm și organizat. După ce aceasta a plecat, a devenit extrem de dificil. Am încercat cu trei bone diferite, dar fără succes. Lucian a spus că trebuie să ne ocupăm noi înșine de copii”, a explicat Andreea.

„Lucian este unul dintre cei mai implicați tați pe care i-am întâlnit vreodată. Uneori, chiar îl cert că este prea dedicat. Îi cer să-i lase pe Noah și pe mine, pentru că uită că mai am și eu un rol de mamă.

Sofia a crescut și a devenit independentă, mergând singură cu metroul la școală, o decizie pe care a luat-o singură. Așadar, Lucian se ocupă mereu de Noah”, a adăugat ea.

„Un părinte are nevoie de timp de calitate cu celălalt părinte pentru a-și reîncărca bateriile. Îmi doresc și eu să petrec momente liniștite alături de soțul meu, pe canapea, doar noi doi. Din păcate, nu mai aveam timp pentru a ne întâlni în mod regulat, și chiar ne întâlneam pe scări la un moment dat”, a mai spus Andreea.

„Am avut o discuție serioasă și constructivă. După atâția ani împreună, simțeam că nu mai găsesc echilibrul atunci când dormeam singură. Acum facem schimb: fie Lucian doarme cu Noah, fie eu. Mă simțeam deconectată, dormind cu două pături, iar patul era rece fără căldura lui. Multe cupluri pot ajunge rapid la divorț din cauza acestor probleme”, a concluzionat ea.