Getuța Sterp este însărcinată! Sora lui Culiță Sterp a dat vestea cea mare pe internet: „Puișorule! În curând, te vom ține în brațe”

Sora mai mică a lui Culiță Sterp a făcut astăzi un anunț emoționant: ea și soțul ei, Sebastian, așteaptă un copil.

În familia lui Culiță Sterp a izbucnit o mare bucurie, odată cu vestea că sora mai mică a artistului, Getuța, se pregătește să devină mamă. După aproape doi ani de căsnicie alături de Sebastian, Getuța a anunțat pe rețelele de socializare că urmează să aibă un copil.

Într-o postare pe Instagram, Getuța a împărtășit vestea cu fanii ei printr-un videoclip în care apăreau ea și soțul ei. Bruneta a prezentat și burtica de gravidă, însoțind imaginile cu un mesaj emoționant adresat viitorului bebeluș.

„Dragul nostru mic, curând te vom ține în brațe, te vom iubi și ne vom bucura împreună de fiecare moment! Mama și tata sunt nerăbdători să te întâlnească!”, a scris Getuța Sterp în descrierea videoclipului.

Geta și Sebastian sunt extrem de fericiți și entuziasmați de vestea că vor deveni părinți pentru prima dată. Ei au împărtășit această bucurie cu urmăritorii lor și au vorbit despre emoțiile lor în legătură cu venirea pe lume a copilului lor.

„Nu am cuvinte suficiente pentru a exprima bucuria pe care o simt. Uneori, mă opresc și mă gândesc la minunile pe care Dumnezeu ni le-a dăruit. Iubirea este esența creației și este motivul pentru care avem acum un copil. În viața de zi cu zi nu vor fi doar momente frumoase, dar voi face tot posibilul să te învăț să trăiești frumos, să fii bun și să te bucuri de lucrurile simple. Așteptăm cu nerăbdare să te ținem în brațe și să îți oferim toată dragostea noastră. Mama și tata”, a adăugat Geta Sterp în mesajul său.