Daniela Iliescu, surpriză de proporții pentru Culiță Sterp: „Să vină fetița”. Artistul nu se aștepta la o asemenea veste

Culiță Sterp a primit recent o surpriză neașteptată de la logodnica sa, Daniela Iliescu. Deși abia s-au întors dintr-o vacanță relaxantă în Grecia, alături de fiul lor, Culiță și Daniela au decis să plece într-o altă escapadă, destinația fiind o surpriză pregătită de Daniela.

Daniela Iliescu și Culiță Sterp se pregătesc pentru o nouă aventură

Daniela și Culiță Sterp au petrecut recent o vacanță memorabilă în Grecia împreună cu fiul lor, Milan. După o săptămână plină de activități și momente frumoase în familie, au hotărât că au nevoie de timp și pentru ei, pentru a se relaxa și a se bucura de momente speciale împreună.

Planurile pentru această escapadă au fost organizate de Daniela, iar Culiță nu știe unde vor ajunge. Daniela își dorește să-l surprindă și să mențină atmosfera romantică între ei.

Într-un video postat pe TikTok, Culiță Sterp a spus: „Am lăsat copilul acasă pentru a petrece timp doar noi doi. După o săptămână cu copilul, simțim nevoia să ne bucurăm de o altă vacanță pentru noi. Am venit din Grecia, l-am lăsat pe Milan acasă, iar acum nu știu unde mă va duce Daniela. Mi-a pregătit o surpriză.”

Reacțiile fanilor la surpriza pregătită de Daniela

Fanii au fost încântați de surpriza pregătită de Daniela și au lăsat comentarii pline de entuziasm pe rețelele sociale. Mulți și-au exprimat speranța că această escapadă ar putea aduce o altă veste bună pentru familie.

Unii internauți au sugerat că ar fi minunat ca Daniela și Culiță să se întoarcă acasă cu un frățior sau o surioară pentru micuțul Milan, având în vedere dorința lor de a-și mări familia.

“Drum bun! Sperăm să vă întoarceți cu o veste minunată” și “Milan ar avea nevoie de un prieten de joacă!” sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.