Nona de la “Casa iubirii” a făcut anunțul despre sarcină. Fosta concurentă le-a dat peste nas celor care au criticat-o

Nona, cunoscută din emisiunea „Casa iubirii,” a călătorit recent în Italia pentru a-și vizita sora. Deși și-a propus să se bucure de această vizită, Nona a primit și câteva comentarii negative și întrebări indiscrete. Iată cum a răspuns când a fost întrebată despre planurile ei de a avea un copil.

Nona, dorința de a deveni mamă

Într-o postare anterioară, Nona a apărut într-un videoclip îmbrățișând o pisică, gest care a adus zâmbete fanilor săi, dar și câteva remarci critice. Un comentariu i-a sugerat că ar fi mai bine să aibă un copil în loc să-și concentreze atenția asupra pisicii. Deși mesajul era răutăcios, Nona a răspuns cu calm și înțelegere.

Într-o postare pe rețelele sociale, Nona a explicat cu răbdare punctul său de vedere. Ea a împărtășit cu urmăritorii că își dorește un copil, dar că încă nu a fost momentul potrivit.

„Am citit comentariile și cineva mi-a spus că ar fi mai bine să am un copil decât să mă ocup de pisică. Am răspuns că animalele au și ele suflet, și că oferă iubire. Dacă nu am devenit mamă până acum, nu înseamnă că nu îmi doresc acest lucru. Am cinci nepoți minunați, așa că nu-mi fac griji pentru viitor”, a spus Nona pe InstaStory.

Nona a plecat din Republica Moldova

Fiind activă pe TikTok, unde obișnuia să posteze live-uri frecvente, absența Nonei de pe rețelele sociale a stârnit curiozitatea fanilor. După numeroase întrebări din partea susținătorilor, Nona a explicat motivul pauzei. Ea a asigurat pe toată lumea că este bine și că a decis să călătorească în Italia.

„Am primit multe întrebări despre absența mea. Sunt bine, în siguranță, și sunt în drum spre Italia. Nu vă faceți griji”, a clarificat Nona pe InstaStory.

Potrivit postărilor ei, Nona se află în Italia pentru a petrece timp alături de sora și nepoții săi, fiind extrem de bucuroasă de această oportunitate.