Cine este și cu ce se ocupă sora Ralucăi Bădulescu. Ioana a ales să stea departe de lumina reflectoarelor

Raluca Bădulescu este o figură publică bine cunoscută, dar puțini sunt cei care știu că are o soră mai mică, Ioana, care preferă să rămână departe de atenția mediatică. În timp ce Raluca este o prezență frecventă în lumina reflectoarelor, Ioana își menține o viață mai discretă.

Ioana Bădulescu, sora mai mică a Ralucăi, este psihoterapeut și se remarcă prin profesionalismul ei. Deși apare rar în public alături de Raluca, cele două au o relație strânsă. Raluca o apreciază foarte mult pe sora ei și recunoaște cât de mult o ajută în viața personală și profesională.

„Ioana este un adevărat sprijin pentru mine. Este sora înțeleaptă și un psihoterapeut excelent. Mă consult cu ea de fiecare dată când am nevoie de sfaturi și este întotdeauna acolo pentru mine”, a spus Raluca Bădulescu despre sora sa.

Raluca Bădulescu, în vârstă de 48 de ani, este cunoscută din emisiunea „Bravo, ai stil” și are o carieră de succes în domeniul modei. În ciuda despărțirii părinților ei, Raluca are o relație apropiată cu aceștia și le este profund recunoscătoare pentru sprijinul acordat. Fiul ei, Alex, este crescut de bunici, care joacă un rol important în viața lor.

„Părinții mei sunt și bunici pentru Alex, și le sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce au făcut pentru noi. Sunt persoane minunate și mă bucur enorm că îi am în viața mea”, a adăugat Raluca.