Momente de coșmar pentru Aurelian Temișan! Actorul, nevoit să sune de urgență . Ce a urmat, însă, este trist

Aurelian Temișan a trăit clipe de mare stres recent, după ce a apelat numărul de urgență 112, dar intervenția a întârziat semnificativ. Artistul, vizibil afectat de întârziere, a relatat întâmplarea pe rețelele sociale, fără a dezvălui detalii precise despre natura urgenței sau starea sa de sănătate.

Într-o postare recentă, Aurelian Temișan a exprimat frustrarea sa legată de întârzierea ambulanței. Acesta a menționat că a așteptat două ore pentru ajutor, timp în care a fost nevoit să sune din nou pentru a afla că ambulanța nu plecase încă.

„Am sunat la 112 și am explicat urgența. După ce am răspuns la toate întrebările, am fost informat că detaliile au fost înregistrate și că voi fi contactat când ambulanța va ajunge. Am așteptat, am așteptat și am așteptat… După două ore, am sunat din nou și am aflat că ambulanța încă nu plecase. Este inacceptabil și revoltător. Asta e sistemul de urgență?”, a scris Temișan pe Facebook.

În plus, Aurelian Temișan a vorbit despre o altă perioadă dificilă din viața sa, când, după ce a aflat despre decesul mamei sale, a fost nevoit să urce pe scenă pentru a juca într-o comedie. El a descris această experiență ca fiind extrem de emoționantă și dificilă, dar a reușit să își îndeplinească rolul cu profesionalism, ascunzând durerea personală de public.