Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare la nici două săptămâni de când a născut al patrulea copil. Cum arată și ce a dezvăluit actrița

Laura Cosoi s-a întors pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o găzduiește la Antena Stars.

De curând, Laura Cosoi a devenit mamă pentru a patra oară. Vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, sunt deja părinții a trei fete: Rita, Vera și Lara.

Pe rețelele de socializare, Laura Cosoi a anunțat că a născut, împărtășind atât prima fotografie cu noul membru al familiei, cât și detalii despre numele și sexul bebelușului.

Astfel, Laura Cosoi a dezvăluit că al patrulea său copil este tot o fetiță, pe care a ales să o numească Aida.

“Aida. Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”, este mesajul transmis de Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare

La nici două săptămâni de când a devenit mamă pentru a patra oară, Laura Cosoi a revenit pe platourile de filmare ale emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

“Azi m-am întors pe platoul de filmare de la @vacantadevedetaantenastars. Urmează o serie de ediții dedicate unor destinații absolut spectaculoase. Adevărul este că avem și invitați pe măsură! Mă bucur mult de acest proiect pentru că, prin ochii celor cu care povestesc, călătoresc și eu.
Ce doriți să vă aducă noul sezon? Sunt curioasă dacă există invitați sau destinații preferate pe lista voastră!
P.s: Aida m-a așteptat cuminte acasă. Nu am lipsit mult, dar se pare că ne-am și sincronizat foarte bine cu alăptatul”, a povestit actrița pe internet.

Laura Cosoi a dat și primul interviu după ce a născut a patra fetiță a ei.

 

Încă nu-mi dau seama prea bine ce e cu mine legat de patru, de cifra asta, în sensul că încet, încet iau lucrurile, să nu fiu copleșită, le iau cum vin, mă adaptez. Astăzi a venit Rita cu mine la filmare pentru că și-a dorit foarte mult să fie cu mine, și i-am îndeplinit această dorință. Data viitoare va fi Vera probabil alături de mine.”, a spus Laura Cosoi pentru Antena Stars, citată de Spynews.

Actrița a povestit și despre cum a decurs nașterea fiicei sale, Aida.

“A fost absolut minunată întâlnirea cu Aida. Nu am avut un travaliu foarte lung, a fost o naștere naturală. Aida a fost mare. A avut 4.100 kg, 54 de cm. Am știut cumva că va fi mare, pentru că așa ieșea la toate măsurătorile, dar a fost cu mult mai peste, ca să zic așa, cât se estima. Avea vreo 3 kg 800 ultima oară, dar important este că am reușit să nasc. A fost foarte bine, mă bucur foarte mult că am avut oameni de încredere alături de mine: medicul, moașa evident. (…) Nu se pune problema, nu mă întreba dacă fac al cincilea copil, dar ca idee, mi se pare că e foarte important să ai o relație bună și de încredere cu cei cu care ești în sala de nașteri.(…) S-a întâmplat foarte repede, nu a durat foarte mult, cred că în două ore am născut.”, a declarat Laura Cosoi pentru sursa citată.

“Tăticul chiar e curajos, și a zis cineva: ăsta da bărbat! Îți dai seama că e greu cu atâtea femei care vorbesc încontinuu. Încă Aida nu verbalizează, dar e foarte vocalistă, așa își cere dreptul, dar în principal el este cel care ne susține, ne încurajează, ridică moralul, ne îmbrățișează, ne șterge lacrimile, el e omul nostru de bază.”, a mai spus Laura Cosoi.