Bat clopote de nuntă în showbiz! Anisia Gafton a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Florin Serghei

**Anisia Gafton și Florin Serghei: Anunțul Încântător al Logodnei**

Anisia Gafton, cunoscută din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, a împărtășit cu entuziasm vestea că a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Florin Serghei. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani și acum sunt pregătiți să facă următorul pas important în relația lor.

**Inelul de Logodnă: Un Detaliu Deosebit**

Anisia a publicat recent o fotografie cu inelul de logodnă pe care l-a primit, alături de mesajul „I Said yeeeesss”, exprimându-și fericirea pentru noua etapă a vieții sale. Imaginea a fost bine primită de fanii ei, care au fost încântați să vadă detaliile bijuteriei.

**Planuri pentru Nuntă: O Sărbătoare Spontană**

Deși momentul logodnei a venit abia acum, Anisia și Florin au discutat despre viitoarea lor nuntă încă de anul trecut. Vedeta a menționat că nu își dorește o ceremonie extravagantă, ci mai degrabă o sărbătoare spontană și relaxată. „Dacă va fi o nuntă, va fi ceva simplu, fără prea multe tradiții. Îmi doresc ca totul să fie relaxat și distractiv, fără presiuni. Nu neapărat o rochie albă, depinde de cum ne simțim în ziua respectivă,” a declarat Anisia.

**Despre Rolul de Mamă: Planuri de Viitor**

În ceea ce privește rolul de mamă, Anisia Gafton a menționat că momentan nu se vede în această postură. „Încă mă consider un copil în multe privințe. Îmi place să mă distrez și să mă bucur de libertatea pe care o am. Poate că într-un an voi avea o altă părere, dar acum prefer să mă concentrez pe ceea ce îmi place să fac,” a spus ea.

Anisia a adăugat că, deși nu se simte pregătită pentru maternitate acum, este recunoscătoare pentru iubirea și sprijinul pe care le primește de la Florin, aspecte esențiale în viața sa.