Tavi Clonda sare în apărarea soției sale .După ce Gabriela Cristea a fost criticată dur pe Internet, ajungându-se chiar și la copii

**Tavi Clonda Răspunde Comentariilor Negative După Criticile Adresate Gabrielei Cristea**

Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu solid și îndrăgit de aproape zece ani, dar recent, artistul a fost nevoit să răspundă unor atacuri online îndreptate către soția și familia sa. În ultimele săptămâni, Gabriela Cristea, precum și cei doi copii ai cuplului, au fost țintiți de comentarii negative pe internet.

**Reacția lui Tavi Clonda la Criticile Online**

Tavi Clonda a făcut publică reacția sa în cadrul podcastului „Celebru și Părinte”, explicând măsurile pe care le-a luat pentru a proteja familia de atacurile online. Artistul a menționat că, deși de obicei nu răspunde provocărilor, recent a simțit nevoia să se implice.

„Acum două săptămâni, am avut un video care a strâns cam un milion de vizualizări pe Facebook, în care am spus clar că nu voi accepta atacuri asupra copiilor sau a Gabrielei. Am fost criticat pentru că se spune că nu accept adevărul, dar eu sunt deschis la feedback constructiv. Însă, nu tolerez jignirile. Asta este adevărata influență, nu doar contractele și publicitatea,” a declarat Tavi Clonda.

**Tavi Clonda Apără Familia și Abordează Criticile**

În discuția sa, Tavi Clonda a subliniat că acceptă sfaturile și opiniile fanilor, dar nu va tolera atacurile nefondate și jignirile. El a explicat că succesul și expunerea online sunt rezultatul muncii grele și că, deși criticile fac parte din această expunere, el preferă să păstreze un mediu pozitiv și respectuos.

„Accept părerile și sfaturile constructive, dar nu și jignirile. Am decis să pun capăt atacurilor și situația s-a calmat puțin. Nu am nevoie de comentarii negative. Succesul nu vine fără muncă, iar noi ne străduim din greu. Gabriela este acum pe locul trei pe Facebook, eu sunt pe șase, dar acest lucru nu vine ușor. Este rezultatul multor ani de muncă,” a adăugat Tavi.

**Gestionarea Conflictelor în Fața Copiilor**

Tavi Clonda a explicat și cum el și Gabriela Cristea gestionează conflictele în fața celor două fetițe ale lor. Artistul a spus că încearcă să evite discuțiile aprinse în prezența copiilor, dorind să le ofere un mediu cât mai liniștit și lipsit de stres.

„Nu vrem ca fetițele noastre să crească într-un mediu stresant, așa că ne străduim să ținem discuțiile mai dificile departe de ele,” a spus Tavi Clonda, subliniind importanța unei atmosfere armonioase pentru creșterea copiilor.