Cine e și cu ce se ocupă logodnicul Kirei Hagi, fiica lui Gică Hagi. Tânăra actrița s-a logodit în urmă cu puțin timp în vacanță în Grecia

**Kira Hagi, Logodită cu Iubitul Ei Grec: Familia Hagi Se Pregătește pentru O Nouă Nuntă**

**Autor: Laura Burducel**
**Publicat: Vineri, 09 August 2024, 09:18 | Actualizat: Vineri, 09 August 2024, 13:28**

**Pregătiri pentru o nouă nuntă în familia Hagi**

Familia Hagi se pregătește pentru o nouă celebrare, deoarece Kira Hagi, fiica fostului mare fotbalist Gică Hagi, a anunțat recent logodna cu iubitul ei grec. Tânăra actriță a acceptat cu entuziasm cererea în căsătorie, iar familia sa este extrem de fericită pentru acest pas important din viața ei.

**Despre logodnicul Kirei Hagi**

Logodnicul Kirei, Thomas Ferfelis, este un tânăr grec stabilit în România de ceva vreme. Thomas și Kira s-au cunoscut în perioada în care au fost colegi la International British School of Bucharest. După ce a absolvit Universitatea din Southampton în 2019, Thomas a început să lucreze în România, ocupându-se de mai multe proiecte, inclusiv gestionarea localului Cernica Events, situat pe malul lacului Cernica.

**Cine este Kira Hagi și ce face**

În vârstă de 28 de ani, Kira Hagi a ales o carieră în domeniul artistic, departe de lumea sportului în care au excelat tatăl și fratele ei. A studiat actoria atât în Marea Britanie, cât și în SUA, dar și-a dorit să înceapă cariera în România. După rolul din serialul „Lia – Soția soțului meu”, Kira a continuat să lucreze în teatru și predă cursuri de actorie pentru copii, printr-o asociație dedicată.

**Imagini și detalii despre logodnă**

Thomas Ferfelis a cerut-o în căsătorie pe Kira în timpul unei vacanțe în Salonic. Deși Kira și Thomas preferă să își păstreze viața personală discretă, detalii despre relația lor au început să apară. Primele imagini cu ei împreună au fost surprinse în timpul meciului România – Olanda de la Euro 2024.

**Familia și afacerile logodnicului**

Familia lui Thomas Ferfelis este cunoscută în lumea afacerilor, deținând Elgeka Ferfelis, un grup de companii care include și restaurantul Cernica Events, unde Thomas este manager.

**În concluzie**

În timp ce Kira Hagi și Thomas Ferfelis se pregătesc pentru acest nou capitol din viața lor, familia Hagi se bucură de fericirea fiicei lor și de viitorul său alături de logodnicul său.