Mărturisirea emoționantă care poate da indicii despre viitorul Simonei Halep: “Mă sperie, mă gândesc în fiecare zi la asta

**Simona Halep se confruntă cu incertitudini privind revenirea în tenis**

Simona Halep a avut un început dificil la Miami Open, unde a fost eliminată în primul tur de Paula Badosa, cu scorul 6-1, 4-6, 3-6. Ulterior, la Paris, românca a întâlnit-o pe McCartney Kessler pe zgură, dar a fost nevoită să abandoneze la 5-7, 2-3 din cauza unor probleme medicale.

La sfârșitul lunii iulie, Simona Halep a dezvăluit pe rețelele sociale că se confruntă cu dificultăți din cauza accidentărilor. Sportiva a menționat că are probleme la genunchi, iar revenirea sa pe teren va fi întârziată.

**Reflecțiile Simonei Halep despre viitorul său în tenis**

Într-un interviu acordat pentru We Are Tennis, Simona Halep a discutat despre incertitudinile și temerile sale legate de revenirea la un nivel înalt de performanță în tenis.

„I-am spus fratelui meu acum câteva luni că viitorul mă sperie. Niciodată nu am simțit așa ceva, pentru că în tenis te antrenezi astăzi pentru ziua de mâine. De obicei, știi ce trebuie să faci și te aștepți la ce urmează să se întâmple. Dar după această experiență prin care am trecut, sunt puțin speriată. Viața este frumoasă, dar poate fi și grea uneori, și niciodată nu știi la ce să te aștepți.

Vreau să mă întorc pe teren și acesta este obiectivul meu pe termen scurt. Îmi doresc să performez și să mă apropii cât mai mult de nivelul la care am fost, dacă este posibil. Dacă nu voi mai putea, îmi doresc să am copii și o familie. Acesta este viitorul pe care mi-l doresc: să am o familie.

Mă gândesc zilnic la acest lucru și analizez ce pot face mai mult pentru a deveni din nou bună. Sunt în dubiu acum, să fiu sinceră. Nu pot să mă antrenez complet din cauza accidentării. Personalitatea mea este că, dacă revin, vreau să fiu în top 10. Așa am gândit întotdeauna și aceasta este poate cauza pentru care am ajuns numărul 1, pentru că mi-am împins mereu limitele în această direcție. Dar acum întrebarea este: sunt capabilă să fac asta din nou? Am puterea interioară necesară?

Nu am răspunsuri clare la aceste întrebări. Dar acesta este visul meu, dacă revin complet la tenis”, a spus Halep.