Theo Rose, apariție superbă în rochie albă. Ce declarație a făcut Anghel Damian despre nuntă

**Theo Rose își celebrează aniversarea cu lansarea piesei „Mireasă”**

Pe 8 august, ziua în care a împlinit 27 de ani, Theo Rose a lansat noua sa melodie, „Mireasă”. Piesa a fost primită cu entuziasm de fani, care au inundat-o cu mesaje de apreciere.

În videoclipul piesei, Theo Rose apare într-un decor de poveste, purtând o rochie albă elegantă. Versurile inspirate din folclor au rezonat imediat cu ascultătorii:

„O melodie minunată, Theo Rose arată extraordinar și videoclipul este de excepție; Emoționant și superb, vocea ta e ca un dar divin!”; „Versatilitatea vocii tale este uimitoare, poți interpreta orice gen muzical. Felicitări, Theo, ești pe drumul cel bun!”, au fost câteva dintre comentariile entuziaste ale fanilor.

Artista a transmis un mesaj emoționant despre lansare: „MIREASĂ. Un cântec. O dorință împlinită. O viață așa cum mi-am dorit. Mulțumesc, Doamne! La 27 de ani, tot ce am visat s-a transformat în realitate! Mulțumesc vouă!”

Theo Rose a fost sărbătorită la platoul emisiunii „Vocea României” de colegi și de soțul ei, Anghel Damian, care i-a adus un buchet imens de flori. Puteți vedea mai multe imagini în galeria foto.

Anghel Damian și Theo Rose sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea showbiz-ului românesc. În urmă cu aproape un an, au devenit părinții unui băiețel, Sasha Ioan. Deși s-au căsătorit civil, nu au organizat încă nunta.

„Vedem nunta ca pe un eveniment intim, un legământ între noi. O ceremonie cu mulți invitați va fi ceva ce vom planifica ulterior. Nu am stabilit încă detaliile, dar dorim ca acest legământ să fie ceva personal pentru noi la început. Când vom avea timp, cu siguranță vom organiza o celebrare mai mare.” – a explicat Anghel Damian într-un interviu pentru revista Viva.