Gabriela Lucuțar și-a luat inima în dinți și a recunoscut, abia acum, motivele care au stat în spatele divorțului de Romeo Constantin

**Gabriela Lucuțar vorbește despre divorțul ei și despre problemele cu fostul soț**

Gabriela Lucuțar și Romeo Constantin, fostul ei partener, s-au separat după două decenii de căsnicie. Cei doi au împreună trei copii, iar motivele din spatele separării lor au fost păstrate private până acum.

**Detalii despre divorț și problemele personale**

Gabriela Lucuțar a decis recent să dezvăluie dificultățile prin care a trecut în timpul căsniciei. După divorț, aceasta a făcut public faptul că a suferit din cauza comportamentului violent al fostului soț.

„În ultima parte a căsniciei, lucrurile au devenit foarte complicate. Am fost martoră la scene de agresiune chiar în fața copiilor, iar această situație m-a determinat să pun capăt relației. Am realizat că siguranța mea și a copiilor era în pericol, așa că am cerut un ordin de protecție. În acel moment, comportamentul agresiv, atât fizic cât și verbal, m-a făcut să mă tem pentru viețile noastre”, a declarat Gabriela Lucuțar.

**Regrete și lecții învățate**

Gabriela Lucuțar recunoaște că regreta căsnicia cu Romeo Constantin, dar apreciază în mod special cele trei copii pe care i-au avut împreună. „După 20 de ani, simt că nu l-am cunoscut niciodată cu adevărat. Regret perioada petrecută împreună, dar sunt recunoscătoare pentru copiii minunați pe care i-am adus pe lume, aceștia fiind singurul lucru frumos din această căsnicie”, a adăugat ea.

Gabriela Lucuțar a subliniat că, deși relația a fost extrem de dificilă, copiii sunt sursa ei de bucurie și împlinire, și că a dorit întotdeauna să devină mamă, în ciuda dorințelor diferite ale fostului soț.