Dupa 25 de ani de casnicie, sotia campionului a facut o dezvaluire neasteptata

**Leonard Doroftei și Monica: O poveste de dragoste emoționantă și o familie împlinită**

Leonard Doroftei și soția sa, Monica, formează o familie frumoasă și unită, având împreună trei copii. Povestea lor de dragoste, începută în primăvara anului 1992, este una plină de emoție și întâlniri predestinate.

Într-un interviu recent, Monica a povestit despre prima lor întâlnire și despre cum destinul a adus-o alături de Leonard. „Ne-am întâlnit în primăvara anului 1992, la casa mătușii lui, care era și nașa părinților mei. La început, nu aveam intenția să merg cu ai mei la acea vizită, dar parcă a fost scris să ne întâlnim”, a spus Monica.

Ea își amintește că avea doar 16 ani și că a fost „dragoste la prima vedere”. „Era vesel, interesant și extrem de curios, punându-mi o mulțime de întrebări. Acum ne amuzăm când ne amintim acele momente. Practic, am fost supusă unui test de personalitate”, a adăugat Monica, zâmbind.

Despre cererea în căsătorie, Monica a rememorat momentul emoționant în care Leonard i-a declarat dragostea. „După doi ani și jumătate de relație, ne aflam pe stradă și simțeam că nu putem sta departe unul de celălalt. Atunci Leonard mi-a spus că mă iubește și că vrea să fim împreună pentru totdeauna. Am simțit că lesin de fericire! Iubeam enorm și am descoperit că iubirea poate fi și mai profundă decât mă așteptam”, a spus ea.

Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie, într-o zi frumoasă de toamnă, cu soare și emoții intense. Monica a povestit că Providența le-a zâmbit în acea zi specială.

Întrebată dacă este dificil să fii soția unei celebrități, Monica a răspuns cu sinceritate: „Nu m-am văzut niciodată ca fiind soția unei celebrități. Am și eu dilemele mele, dar iubirea noastră este puternică și mă simt apreciată. Am încredere în Leonard și știu că el este dedicat doar mie. M-am descurcat cu admiratoarele și sunt fericită că el se asigură mereu că eu sunt cea mai importantă pentru el.”

Astfel, povestea lui Leonard și Monica Doroftei este un exemplu de dragoste adevărată și familie solidă, bazată pe încredere și respect reciproc.