Andreea Marin la 18 ani: Frumusețea care a cucerit România, neschimbată de trecerea timpului

Mulți au rămas impresionați de felul în care arăta Andreea Marin la 18 ani. În acea perioadă, ea lucra la TVR Iași, unde prezenta emisiunea ”Țara lui Piticot”. De-a lungul timpului, Andreea s-a remarcat atât prin talentul său, cât și prin frumusețea ei.

Aceste calități au jucat un rol crucial în succesul ei profesional, contribuind la faptul că, astăzi, este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc.

Cum arăta Andreea Marin la 18 ani
Emisiunea „Surprize, surprize” de la TVR1 a reprezentat punctul de lansare al carierei sale și i-a adus titlul de „Zâna surprizelor”.

Acum, la 49 de ani, Andreea Marin se mândrește cu o carieră îndelungată în televiziune, fiind gazda unor emisiuni de mare succes. Cariera ei a început la vârsta de 18 ani, pe când era studentă la Informatică în orașul natal.

După absolvirea liceului, Andreea Marin s-a mutat la Iași pentru a studia la Facultatea de Informatică din cadrul Universității ”Alexandru Ioan Cuza”. În primul an de studenție, a decis să își încerce norocul în televiziune și a aplicat pentru un post de reporter la TVR Iași.

A obținut jobul și astfel a început o carieră de succes în televiziune, carieră care a culminat cu emisiunea „Surprize, surprize” și consacrarea sa ca „Zâna surprizelor”.

Deși a urmat o facultate cu un profil tehnic, Andreea Marin a dovedit că pasiunea și talentul pot deschide calea spre succes în domenii complet diferite.

„Cea mai frumoasă perioadă a fost ucenicia mea, momentul în care am descoperit pasiunea de a aduce oamenii împreună prin cuvinte, imagini și emoții… A fost o perioadă extraordinară! Mai mult, eu eram studentă la Informatică și aveam un alt drum, complet diferit, iar televiziunea a devenit o pasiune neașteptată care mi-a schimbat viața și perspectiva.

Am avut parte de adevărați mentori la TVR Iași, am învățat să fac de toate, acea perioadă a fost o comoară pentru dezvoltarea mea. Mi-a fost greu să mă despart, dar știrile naționale au fost pasul următor, o șansă ce nu putea fi ignorată. Pasul spre București a fost o evoluție naturală”, a mărturisit ea într-un interviu recent.

Andreea Marin este plină de vitalitate
Andreea Marin nu mai resimte oboseala, are energie pentru întreaga zi, tenul ei este mai strălucitor, silueta ei este comparabilă cu cea de acum 20 de ani, iar starea ei generală este mult mai bună din toate punctele de vedere.

”În viață, ajungem să experimentăm simptome noi care ne pot descuraja și ne fac să ne întrebăm de ce nu ne mai simțim bine.

Se întâmplă schimbări în corpul nostru care ne afectează și starea mentală. Am început prin a face analize, am identificat problemele, am continuat să le monitorizez, am început să urmez o dietă corectă, să colaborez cu specialiști care se ocupă de corpul și tenul meu, pentru că și el trece prin schimbări. Fac mișcare în mod corect, nu în exces, mănânc din toate, nu există alimente interzise. Gătesc sănătos și mi-am educat corpul, astfel încât nu mai simt acea senzație de somnolență după masă.

Nu, eu am energie constant, sunt capabilă să lucrez ore întregi fără să mă simt obosită, mă trezesc plină de energie, și nu e vorba doar de greutate, ci de înțelegerea modului în care funcționează corpul meu. E o diferență față de acum zece sau douăzeci de ani, procesele chimice se schimbă, arderile sunt diferite, ai nevoie de suplimente, de o alimentație adecvată, de mișcare. Toate aceste aspecte, împreună cu ceea ce oferi spiritului tău, duc la o viață nouă”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune TV.

Chiar dacă anii au trecut, Andreea Marin arată la fel de bine ca în tinerețe.