Dupa ce s-a casatorit la doar 18 ani, Cleopatra Stratan a luat alta decizie controversata. Sotul ei a dat vestea: “Nu mi-e rusine”

**Cleopatra Stratan și Edward Sanda Fac Declarații Despre Alegerea Lor Educațională**

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 ani) au făcut recent declarații care au stârnit discuții. Cei doi, proaspăt căsătoriți, au explicat că și-au concentrat atenția asupra carierelor lor muzicale și au ales să nu urmeze studiile universitare imediat după terminarea liceului. Edward Sanda a explicat această decizie într-o emisiune difuzată de Antena Stars:

„Nici eu, nici Cleopatra nu suntem înscriși la facultate și nu ne este rușine de asta. Dacă am opta pentru studii universitare acum, ne-am abate de la focusul pe muzică. Poate că în viitor ne vom continua studiile, dar dacă voi alege să fac o facultate, voi alege una care să completeze cariera mea muzicală,” a spus Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a avut o opinie similară:

„În cazul meu, consider că facultatea ar fi o pierdere de timp în prezent, deoarece pot progresa în muzică fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul în cariera mea. Dacă simt nevoia în viitor, voi putea oricând să mă înscriu,” a postat Cleopatra Stratan pe Instagram.

În această iarnă, Cleopatra și Edward vor sărbători pentru prima dată sărbătorile de iarnă ca soț și soție. Cei doi sunt împreună din februarie 2020, anul în care s-au logodit. Vara aceasta, au avut o ceremonie intimă de căsătorie la starea civilă din București, urmată de cununia religioasă la Chișinău.