Fosta asistentă a Andrei dezvăluie adevărul din culise: „Nu este așa cum pare la TV

**AMI Povestește Cum Primul Ei Job a Venit de la Andra și Mihai Alexandru**

AMI, cunoscută pentru cariera sa muzicală, a dezvăluit recent în cadrul emisiunii „Interviurile Libertatea” cum a început să lucreze ca asistent manager pentru Andra. Așa cum au făcut și alți artiști din România, AMI a trebuit să își găsească un loc de muncă pentru a-și susține independența financiară la începutul carierei sale.

La doar 18 ani, AMI a decis să se mute din Baia Mare în București pentru a-și urmări visul, lăsând în urmă prieteni și locuri familiare. „Am ales să mă mut în București în ultimul an de liceu, chiar înainte de Bacalaureat. Era totul nou pentru mine: profesori, colegi și un nou mod de predare. Îmi era destul de greu să mă despart de casă, dar am vrut să mă acomodez cu orașul înainte de a începe facultatea la Conservator,” a povestit AMI.

În primele zile la București, AMI a participat la un casting pentru backing vocals cu Andra și a fost acceptată. „După acea experiență, Mihai Alexandru, tatăl Andrei, mi-a propus să îi ajut la firmă ca asistent manager. Am învățat rapid și am reușit să devin foarte bună în acest rol, chiar dacă la început nu aveam nici măcar cunoștințe de bază despre lucrul pe calculator,” a explicat AMI.

Pe lângă muncă, AMI a fost și parte a trupei Andrei, ceea ce i-a oferit o experiență valoroasă. După ce și-a lansat cariera solo, a fost nevoită să renunțe la acest loc de muncă, dar își amintește cu plăcere de perioada petrecută alături de Andra și Mihai Alexandru. „Ei m-au tratat ca pe un membru al familiei și am legat o prietenie frumoasă. Deși era un job solicitant, a fost o perioadă în care am învățat multe și mi-am câștigat primii bani,” a adăugat AMI.