Mama Deliei, Gina Matache, vrea să-și refacă viața alături de un tinerel, la 61 de ani. În prezent locuiește cu fostul soț, deși sunt divorțați

**Gina Matache Este Pregătită Să Își Înceapă O Nouă Poveste de Dragoste**

Gina Matache, cunoscută interpretă de muzică populară și mama Deliei, a declarat recent că este gata să își refacă viața sentimentală. Acum, în vârstă de 61 de ani, Gina își dorește să își găsească un partener care să-i aducă fericire și împlinire, după despărțirea de fostul soț, Ion Matache.

**Cum Își Imaginează Gina Partenerul Ideal**

Gina Matache a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare apariția „bărbatului vieții ei” și are câteva cerințe clare. Își dorește un bărbat care să fie tânăr, atrăgător, și să nu fie exigent sau dornic să o schimbe. Artista vrea pe cineva care să fie pe aceeași lungime de undă cu ea și să aibă o personalitate plină de viață, capabilă să țină pasul cu energia ei.

„Încă îl aștept pe bărbatul vieții mele! Să vină cât mai repede! Îmi doresc un partener care să nu fie doar chipeș, dar și mai tânăr decât mine, pentru a putea ține pasul cu mine. Nu-mi plac persoanele învechite; vreau pe cineva cu nebunia mea. Sunt pregătită să îmi refac viața oricând”, a spus Gina Matache.

**Situația Actuală a Ginei Matache**

Deși Gina Matache și Ion Matache au divorțat de mulți ani, cei doi locuiesc încă împreună. Ion Matache, care a ales să se călugărească după despărțire, s-a întors acasă la începutul anului 2018 din cauza unor probleme de sănătate. În prezent, el și Gina locuiesc în același apartament, dar în camere separate, într-o aranjare convenabilă pentru amândoi.

„Ion a avut probleme serioase de sănătate și l-am primit acasă pentru că nu puteam să-l las în acea stare. Acum, el este bine și se îngrijește singur. Nu am considerat necesar să împărțim bunuri; tot ce am avut am dat copiilor. Nu îmi doresc o casă mare, prefer să trăiesc simplu”, a explicat Gina Matache.

**Provocările Sănătății**

Gina Matache a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății, având probleme de sănătate legate de tiroidă. A experimentat atacuri de panică și senzații de moarte iminentă, dar acum se simte mai bine.

„Am avut atacuri de panică după ce mi-am scos tiroida. Mă simțeam ca și cum aș muri. Am chemat Salvarea de două ori într-o seară, dar acum mă simt mai bine”, a spus artista.

Gina Matache este acum pregătită să își deschidă inima și să înceapă o nouă etapă în viața ei, așteptând cu optimism un nou început în dragoste.