Wow, în ce lux trăieşte Nadia Comăneci în America. Cum arată casa pe care o deţine în SUA. Are o locuinţă impresionantă

**Cum Arată Casa lui Nadia Comăneci în Statele Unite**

Nadia Comăneci, legendară gimnastă și „Zeița de la Montreal”, a sărbătorit recent împlinirea a 60 de ani și 25 de ani de la căsătoria cu fostul mare gimnast american, Bart Conner. Cei doi au împreună un fiu, Dylan Paul, în vârstă de 15 ani.

**Locuința Impresionantă a Familiei Conner-Comăneci**

Nadia Comăneci și Bart Conner trăiesc în Statele Unite din 1989, după ce Nadia a părăsit România în perioada regimului Ceaușescu, căutând o viață mai liberă și mai bună. Stabilindu-se în SUA, familia Conner-Comăneci a reușit să-și construiască o viață confortabilă și plină de succes.

Casa principală a celor doi se află în Norman, un oraș mic lângă Oklahoma City. Imobilul, evaluat la aproximativ 400.000 de dolari, este deosebit de elegant și spațios. Construită în 1992, locuința dispune de 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în curtea din spate, având o suprafață totală de 310 metri pătrați.

**A doua Casă: Refugiu în California**

În plus, Nadia și Bart dețin o casă de vacanță de 2 milioane de dolari în Venice Beach, California, unde își petrec adesea sărbătorile de iarnă. Această locuință le oferă un refugiu ideal pentru relaxare și distracție.

Astfel, Nadia Comăneci și Bart Conner au reușit să-și creeze un stil de viață care reflectă succesul și realizările lor, având parte de confortul și luxul pe care le merită.