Bogdan Vlădău, postare surprinzătoare la doar două zile după ce Gina Chirilă a anunțat divorțul! În ce ipostază au fost surprinși cei doi chiar de ziua blondinei

**Gest Emoționant de Ziua Ginei Chirilă: Mesajul lui Bogdan Vlădău și Reacția Fostei Soții**

De ziua Ginei Chirilă, care a împlinit 30 de ani pe 7 august, Bogdan Vlădău a făcut un gest de apreciere pe pagina sa de Instagram. Acesta a postat o fotografie veche cu Gina, însoțită de un mesaj simplu dar emoționant: „La mulți ani frumoși, moomy”.

**Reacția Ginei Chirilă la Urările lui Bogdan Vlădău**

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a răspuns rapid, repostată imaginea pe contul ei de Instagram și mulțumind pentru urare cu un scurt „Mulțumesc”. Acest schimb de urări sugerează că, în ciuda despărțirii recente, cei doi continuă să păstreze o relație de respect și prietenie.

**Anunțul Despărțirii și Noile Planuri**

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au anunțat public despărțirea lor pe 5 august. După 11 ani de relație și 7 ani de căsătorie, cei doi au decis să se separe, punând capăt speculațiilor privind situația lor. În mesajul ei de pe Instagram, Gina a subliniat că, în ciuda separării, vor continua să colaboreze pentru binele fetiței lor și au cerut respect pentru intimitatea lor.

**Mesajul Comun al Fostei Perechi**

„Am avut o poveste frumoasă, dar uneori drumurile se despart. Am decis să ne separăm de comun acord și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă. Vom continua să ne susținem reciproc și să ne concentrăm asupra binele copilului nostru,” a fost mesajul postat de Gina, și ulterior repostat de Bogdan.