Mama lui Smiley, despre Gina Pistol. Cu ce a supărat-o nora: „Dacă aș fi putut să pedepsesc pe cineva, atunci aș fi făcut-o”

Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea divertismentului, cunoscuți pentru discreția lor în ceea ce privește viața personală. Recent, mama lui Smiley a făcut câteva declarații surprinzătoare despre relația ei cu nora sa.

**Ce spune mama lui Smiley despre Gina Pistol**

Acum un an, Gina Pistol și Smiley au făcut pasul cel mare, iar mama artistului a avut ocazia să-și exprime emoțiile și părerea despre acest moment special. „A fost un moment pe care l-am așteptat cu nerăbdare! Cel mai emoționant moment a fost când au spus DA”, a declarat mama lui Smiley, referindu-se la ceremonia de nuntă.

**Relația dintre Gina Pistol și soacra ei**

În plus față de aprecierea exprimată pentru ziua cea mare, mama lui Smiley, Ioana Maria, a vorbit și despre relația cu Gina Pistol. Ea a lăudat-o pe nora ei, considerând-o parte integrantă a familiei și exprimând dorința de a avea o relație apropiată. „Îmi iubesc nora așa cum este. Chiar dacă nu trăiește cu noi, ne înțelegem foarte bine și îmi doresc să avem o relație de mamă și fiică. După doi băieți, am primit în sfârșit o fetiță, iar această mică prințesă a adus multă bucurie în familie”, a spus Ioana Maria.

Mama lui Smiley le-a oferit și un sfat prețios: „Cel mai important lucru este să trăiască în armonie și să respecte legile divinității. Dacă urmează aceste principii, vor avea o viață fericită.”

**Reacția la vestea sarcinii**

Gina Pistol și Smiley au decis să păstreze secretă vestea sarcinii, în parte din cauza dificultăților anunțate de medici. Din păcate, vestea a ajuns la părinții lor prin intermediul presei, lucru care a supărat-o pe Gina. „A fost foarte neplăcut să afle părinții noștri din presă despre sarcina mea. Dacă aș fi putut să fac ceva pentru a schimba asta, aș fi făcut-o fără ezitare”, a declarat Gina Pistol.

**Sursă foto: social media**