Florin Piersic a facut anuntul trist: “Nu cred ca mai am timp sa…

Florin Piersic, în lacrimi: „Nu sunt sigur că voi mai avea ocazia să mă întâlnesc cu publicul. La vârsta mea, te gândești la ce urmează.”

Într-un interviu emoționant oferit lui Dan Negru în Ajunul Crăciunului, marele actor Florin Piersic a făcut o declarație profundă și emoționantă, rugând producătorii emisiunii să nu elimine părțile importante ale discuției, potrivit dcnews.ro.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți actori ai României, și-a exprimat regretul și scepticismul cu privire la posibilitatea de a se întâlni din nou cu publicul. „Vă rog să nu modificați prea mult din ceea ce am spus. Nu veți dori să auziți ce am de spus, dar nu sunt sigur că voi mai avea ocazia să mă întâlnesc cu publicul. La o anumită vârstă, fiecare se gândește la ce urmează”, a declarat Florin Piersic în cadrul interviului de la Antena 3.

Deși are o experiență vastă în teatru și film, Florin Piersic a recunoscut că, în ciuda carierei sale remarcabile, emoțiile sunt întotdeauna prezente atunci când se află în fața publicului.