“Mi-e jenă mie în locul tău! Pe bune… “. Cum s-a pozat Gabriela Cristea la 49 de ani la prima ora a dimineții. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut-o așa…

Cu ceva timp în urmă, Gabriela Cristea (46 de ani) a publicat în mediul online trei fotografii în care nu poartă deloc machiaj. Aceste imagini au stârnit o serie de reacții din partea urmăritorilor ei, unii admirându-i naturalețea, în timp ce alții au criticat-o pentru decizia de a se afișa la prima oră a dimineții fără machiaj.

„Încă «chioară» de somn. Noaptea a fost «prea scurtă». Bună dimineața și vouă!”, a scris prezentatoarea de televiziune în dreptul celor trei imagini. Deși a primit și numeroase comentarii negative, Gabriela nu a șters postarea.

Printre comentariile negative s-au numărat: „Ai putea să ne scutești de imagini de coșmar. Nu te urmăresc, dar apari pe Instagram incognito… nu suntem curioși să-ți vedem fața umflată de somn”, sau „Nu știu ce ai încercat cu aceste fotografii, dar mi-e jenă mie în locul tău. Pe bune, să te afișezi așa «strâmbă» ca să ce??”. Un alt comentariu negativ spunea: „Nu ți se potrivesc astfel de răsfățuri. Îmi ești dragă și mă bucur că ai o familie frumoasă. Strict părerea mea!!”.

Cu toate acestea, au fost și foarte multe reacții pozitive. Fanii ei au apreciat curajul de a se arăta naturală și autentică: „Nu te lua după mesajele răutăcioase, ești foarte frumoasă, acea frumusețe naturală” și „Ești frumoasă și nemachiată… lumea e rea, nu știe cum e să ai doi copii”.

O altă admiratoare a adăugat: „Dacă s-ar fi trezit la prima oră machiată, ați fi sărit cu gura, dacă s-a trezit și s-a pozat exact așa cum e fiecare dintre noi, iar nu e bine. Nu știu unde încape atâta răutate în unii”. De asemenea, un comentariu pozitiv a menționat: „Bravo, GABRIELA, pentru curajul de a posta o poză fără filtre, fără machiaj și la prima oră a dimineții”.

Gabriela Cristea și soțul ei, artistul Tavi Clonda (40 de ani), și-au oficializat relația în anul 2015 și au împreună două fiice, Iris Thea Selena (2 ani) și Victoria Bella Margot (3 ani). În prezent, Gabriela moderează emisiunea „Mireasa, urzeala soacrelor”, continuând să fie o prezență importantă în media și să inspire prin autenticitatea și naturalețea ei.