Dezvăluirile ei vin la scurt timp după ce mărturisea că nu vrea să-i preia numele lui Dinu Maxer.

**Magdalena Chihaia Își Dezvăluie Decizia privind Numele de Familie După Căsătorie**

Magdalena Chihaia și Dinu Maxer se pregătesc de nuntă, după ce artistul i-a oferit recent inelul de logodnă. În timp ce planifică marele eveniment ce va avea loc anul viitor, Magdalena a făcut publică decizia sa privind numele de familie pe care îl va purta după căsătorie.

Inițial, Magdalena Chihaia era reticentă în privința preluării numelui „Maxer”, temându-se de posibile confuzii cu Deea, fosta soție a lui Dinu. Totuși, acum actrița a decis să facă o schimbare. Ea va păstra numele „Chihaia” pentru activitățile sale artistice, dar va adăuga „Maxer” în documentele oficiale.

„Numele meu de scenă va rămâne Magdalena Chihaia, pentru că acesta m-a consacrat, mai ales după participarea la emisiunea (…), cu personajul ‘Sora Magdalena’. De dragul viitorului meu soț, voi purta și numele Maxer în acte. Este important să reflectezi respectul și dragostea față de partenerul tău,” a explicat Magdalena Chihaia.

Dinu Maxer este nerăbdător pentru viitorul său eveniment și a dezvăluit planurile sale pentru nuntă. Artistul își dorește o ceremonie care să combine tradițiile cu inovațiile moderne. „Nunta noastră va fi specială deoarece sunt un creator de evenimente unice, iar Magda aduce experiența sa vastă în organizarea nunților. Vom adăuga elemente inovatoare, precum tematici neobișnuite și cei mai noi animatori. Ne dorim ca nunta să fie un exemplu de modernitate și originalitate,” a declarat Dinu Maxer.

Acest eveniment promite să fie unul memorabil, îmbinând tradiția cu inovația, reflectând atât stilul personal al cuplului, cât și dorința lor de a crea o experiență unică pentru invitați.