Andreea Bălan, dezvăluire neașteptată . „E super mișto să fii cu un bărbat mai tânăr”

**Andreea Bălan Își Dezvăluie Sentimentele și Opiniile Despre Relația cu Victor Cornea**

Andreea Bălan și Victor Cornea trăiesc o poveste de dragoste plină de armonie, reușind să găsească echilibrul perfect între carierele lor și timpul petrecut împreună. Artista a declarat de mai multe ori cât de bine se înțelege cu partenerul ei și cum diferența de vârstă dintre ei nu reprezintă un obstacol.

Recent, Andreea Bălan a fost deschisă despre modul în care percepe relația cu Victor Cornea, subliniind că diferența de vârstă este de fapt un avantaj pentru ea. Ea a explicat că se simte mai tânără decât vârsta pe care o are și că se identifică emoțional cu o persoană mult mai tânără.

„Am mereu visat să fiu alături de un bărbat mai tânăr. Nu mă simt deloc la vârsta pe care o am și nu am nicio legătură cu numărul din buletin. Mă simt foarte tânără și dinamică, și cred că partenerul meu reflectă perfect această energie. Ne-am găsit reciproc exact la momentul potrivit și simt că suntem făcuți unul pentru celălalt. Este fantastic să ai alături un partener care aduce o energie proaspătă și tânără în relație”, a declarat Andreea Bălan pentru Unica.

În ceea ce privește trecutul, Andreea Bălan a menționat că a reușit să depășească greșelile și conflictele din trecut, iertând pe toți cei care i-au făcut rău. Acest proces de iertare i-a adus pace și fericire în viața ei, reflectând în schimbările pozitive pe care le-a experimentat recent.

„Când observi că viața ta se îmbunătățește și te simți în pace cu trecutul, realizezi că iertarea a avut un impact profund asupra ta. Mă simt acum împlinită și fericită, și sunt recunoscătoare pentru toate lecțiile învățate”, a adăugat artista.