Anunțul emoționant făcut de Theo Rose: „Când?”. Fanii artistei sunt în culmea fericirii

Theo Rose este extrem de fericită după ce fiul ei, Sasha, a făcut primii pași. Micuțul, pe care artista îl are cu regizorul Anghel Damian, a împlinit un an pe 14 iunie, iar Theo Rose a împărtășit această realizare emoționantă cu fanii săi printr-un video postat în secțiunea InstaStory. În videoclipul respectiv, Sasha face primii săi pași, iar Theo Rose a adăugat un mesaj care reflectă uimirea sa față de cât de repede a trecut timpul.

Artista este extrem de mândră de progresele fiului său și a declarat că este impresionată de cât de curajos a fost Sasha să facă primii pași fără ajutorul ei sau al tatălui.

În ciuda dificultăților întâmpinate în timpul primei sale nașteri, Theo Rose își dorește să devină mamă pentru a doua oară. Artista a discutat despre dorința sa de a aduce pe lume un frățior pentru Sasha în cadrul unui podcast moderat de Teo Trandafir. Theo Rose a menționat că, acum având experiența primei sarcini, se simte pregătită să facă față unei a doua nașteri.

Teo Trandafir a întrebat-o dacă ar dori să aibă un al doilea copil, iar Theo Rose a răspuns afirmativ, explicând că acum este mai bine pregătită decât înainte.

În podcast, Teo Trandafir a fost surprinsă de dorința artistei de a avea un alt copil într-un timp atât de scurt după naștere, având în vedere provocările legate de sarcină și perioada postnatală, inclusiv durerile și anxietățile asociate.