Cine e femeia care îl consolează pe Florin Ristei, după ce a fost părăsit de Naomi Hedman! Sunt împreună aproape non stop

Recent, Florin Ristei a confirmat oficial despărțirea de Naomi Hedman, dezvăluind public că relația lor s-a încheiat. Matinalul de la “Neața cu Răzvan și Dani” recunoaște că se află într-o perioadă emoțională complicată, dar găsește sprijin în prezența unei persoane dragi care îl ajută să facă față acestei perioade dificile. Află cine este cea care îi oferă confort în aceste momente.

**Florin Ristei confirmă despărțirea de Naomi Hedman**

După ce zvonurile despre despărțirea lui Florin Ristei și Naomi Hedman au circulat o vreme, artistul a ales să clarifice situația. În cadrul unui podcast moderat împreună cu prietenul său, Speak, Florin a vorbit despre ruperea relației. El a explicat că despărțirea a fost cauzată de factori externi și că, deși nu mai sunt împreună, păstrează legătura.

„S-a mutat înapoi acasă. Relația la distanță nu funcționează, dar tot vorbim. Sunt supărat, e greu când se încheie ceva împotriva voinței amândurora. Dar ce să facem? Acum o să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a spus Florin Ristei în podcast, zâmbind.

**Cine îl sprijină pe Florin Ristei după despărțire**

În timp ce se confruntă cu această perioadă emoțională, Florin Ristei primește susținere din partea oamenilor apropiați, inclusiv de la Ilona Brezoianu, colega sa de platou de la “Neața cu Răzvan și Dani” și partenera din show-ul “Te cunosc de undeva”. Cei doi petrec mult timp împreună și continuă să ofere momente de distracție și pe scenă, dar și în afara acesteia. Recent, au avut un schimb amuzant în timpul unui interviu:

Florin Ristei: „Meritul nostru e la voce. Ilona a spus că banii de pe premiu vor merge către un caz social. Eu am cazul meu social: Ea e cazul meu social! Am venit la emisiunea asta pentru tine! O supăr pe ea și scot toți demonii.”

Ilona Brezoianu: „Am primit o solicitare de la Obregia pentru Florin să meargă acolo să stea o perioadă. E obositor, vorbește foarte tare și are momente când mă mușcă pentru că nu cânt cum vrea el.”

**Mesajul emoționant al Naomi Hedman după despărțire**

După ce Florin Ristei a făcut declarațiile sale, Naomi Hedman a postat un mesaj emoționant pe Instagram, lăsând să se înțeleagă că, în ciuda despărțirii, anumite valori și amintiri nu pot fi afectate. Fosta logodnică a artistului a scris: „Niciun suflet nu poate lua ceea ce ți se cuvine.”