Dani Oțil a făcut anunțul chiar după ce fiul său a împlinit 2 ani: “Vai de capul meu!”

Descoperă fotografia emoționantă cu Dani Oțil și fiul său, Tiago, care începe să semene tot mai mult cu tatăl său. Această asemănare nu a trecut neobservată de fanii prezentatorului!

Dani Oțil, bine cunoscutul prezentator de la Antena 1, a împărtășit recent o imagine plină de căldură alături de fiul său, Tiago, care a împlinit recent doi ani. Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, observând cu entuziasm cum micuțul începe să se asemeneze din ce în ce mai mult cu tatăl său.

Tiago este rezultatul dragostei dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, cei doi fiind unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. După ce s-au căsătorit atât civil cât și religios, cei doi au devenit părinți în septembrie 2021, când a venit pe lume micuțul Luca Tiago.

Deși la începutul călătoriei în rolul de părinte, Dani Oțil a avut momente de nesiguranță, se pare că acum se descurcă excelent în această nouă etapă a vieții sale. El își dedică fiecare moment liber fiului său și își găsește timp și pentru partenera sa.

Fotografia postată pe rețelele sociale a stârnit un val de reacții din partea fanilor, care au observat și apreciat asemănarea dintre Dani și Tiago. Mesajele de apreciere și emoție au adus un zâmbet pe fața întregii familii și au adus un strop de bucurie în online.

În ciuda unui program profesional și personal aglomerat, Dani Oțil reușește să fie un tată dedicat și iubitor. Imaginea cu cei doi a fost primită cu entuziasm de internauți, care au remarcat cu plăcere asemănarea dintre tată și fiu.