Lidia Buble a recunoscut.: „Am călcat strâmb și am făcut anumite greșeli”. A avut o relație timp de 5 ani cu Răzvan Simion

Lidia Buble, una dintre cele mai iubite artiste din România, a făcut recent câteva mărturisiri despre trecutul său și metodele personale prin care a depășit momentele dificile. La 31 de ani, Lidia se bucură de o carieră strălucitoare și de realizări importante.

Deși a preferat să păstreze o distanță între viața sa privată și public, artista a ales să se deschidă într-un interviu profund și sincer.

**Confesiunile Lidiei Buble despre trecutul său**

În cadrul interviului, Lidia a discutat despre greșelile din trecut și lecțiile învățate din acestea. Deși a avut parte de perioade dificile, ea a găsit soluții personale pentru a le depăși, fără a apela la terapie profesională.

„Cred că forța și inspirația mea vin în mare parte de la părinții mei și din practica religioasă. Îmi hrănesc sufletul prin lecturi din Biblie și nu trece zi fără să mă rog. Uneori, țin post negru, adică nu mănânc și nu beau apă, doar mă rog și stau în comunie cu Dumnezeu. Cea mai lungă perioadă în care am reușit să rezist fără hrană a fost de două zile”, a povestit Lidia Buble la Fresh by Unica.

Deși admite că a făcut greșeli, Lidia subliniază că nu are regrete. „Nu am regrete. Chiar dacă am făcut greșeli și am călcat strâmb, ele m-au ajutat să devin persoana care sunt astăzi. Sunt destul de încăpățânată și nu am fost capabilă să învăț din greșelile altora. Trebuie să dau de multe ori de același obstacol pentru a învăța lecția.”

**Relația Lidiei Buble cu familia**

Pasiunea Lidiei pentru muzică a fost încurajată de tatăl său, care este preot la biserica penticostală Emanuel din localitatea natală și i-a oferit ocazia să își descopere talentul vocal în cadrul corului bisericii.

În plus, Lidia o admiră profund pe mama sa, care a demonstrat o forță extraordinară în creșterea celor 11 copii. Mama artistei a fost un exemplu de dragoste și devotament, oferindu-le tuturor educație și sprijin.

Recent, Lidia Buble a vorbit despre trecutul său și a afirmat că nu regretă nimic, chiar și atunci când a făcut alegeri care ar fi putut fi criticate.