Codruța Filip a recunoscut totul despre infidelitatea în căsnicie! Soția lui Valentin Sanfira, mai vehementă ca niciodată

Codruța Filip a discutat sincer despre limitele pe care le-ar stabili într-o relație și despre ceea ce nu ar putea tolera niciodată. Codruța și Valentin Sanfira formează un cuplu respectat și admirat în showbizul românesc, având atât cariere de succes în muzică, cât și o relație stabilă și fericită.

Într-un interviu recent, Codruța Filip a vorbit despre infidelitate și despre aspectele pe care le-ar considera inacceptabile într-o căsnicie. Chiar dacă are o dragoste profundă pentru Valentin Sanfira, artista a subliniat că anumite comportamente nu ar putea fi trecute cu vederea.

**Ce spune Codruța Filip despre limitele în căsnicie**

Codruța Filip și Valentin Sanfira sunt împreună de șase ani și și-au oficializat relația acum doi ani. De-a lungul timpului, cei doi au fost mereu alături unul de celălalt, atât în plan profesional, cât și personal. În ciuda acestui sprijin constant, Codruța a afirmat că infidelitatea este o problemă de netrecut pentru ea. „Chiar dacă iubesc enorm, nu aș putea niciodată să accept înșelatul. Este ceva ce nu aș putea trece cu vederea. La fel și violența domestică – nici asta nu aș putea suporta,” a spus Codruța Filip într-o emisiune TV.

**Momentele tensionate din relația lor**

În orice relație, sunt momente de tensiune, iar Codruța și Valentin nu fac excepție. Artista a menționat că certurile dintre ei sunt acum mult mai rare decât la începutul relației. „În trecut, certurile erau mai frecvente pentru că nu ne cunoșteam la fel de bine. Acum, ne cunoaștem limitele și disputele sunt mult mai puțin intense. Nu ne-am mai certat de mult timp cu patos; acum sunt mai degrabă neînțelegeri minore,” a explicat Codruța.

În concluzie, Codruța Filip a evidențiat că, în ciuda iubirii profunde pentru Valentin Sanfira, anumite limite nu sunt negociabile în căsnicia lor. Aceste principii sunt esențiale pentru menținerea unei relații sănătoase și echilibrate.