Gimnasta Sabrina Voinea, noi detalii cu privire la situația de la Jocurile Olimpice de la Paris

**Sabrina Voinea și Camelia Voinea Fac Noi Declarații Despre Situația de la Jocurile Olimpice de la Paris**

Gimnasta Sabrina Voinea a oferit noi detalii privind situația de la Jocurile Olimpice de la Paris, exprimându-și speranța de a obține o justiție echitabilă în urma competiției.

**Declarațiile Sabrinei Voinea**

„Mă simt puțin mai bine acum și îmi doresc foarte mult ca rezultatul final să fie favorabil”, a spus Sabrina Voinea la întoarcerea în țară, conform Mediafax.

**Camelia Voinea: Determinată să Continue Lupta**

Mama și antrenoarea Sabrinei, Camelia Voinea, a subliniat că, în ciuda dificultăților, nu vor renunța în lupta pentru dreptate. „Suntem într-o stare mai bună acum, dar am fost profund șocate de evenimentele recente. Nu ne vom lăsa până când nu vom obține ceea ce credem că este corect. Nu cerem medalia nimănui, dar considerăm că Sabrina merită să fie recunoscută corect. Vom continua să luptăm pentru dreptate până la capăt”, a declarat Camelia Voinea la Aeroportul Otopeni.

Ea a adăugat că se așteaptă ca rezultatul final să fie anunțat joi, înainte de încheierea Jocurilor Olimpice.

**Recunoștință pentru Suportul Publicului**

Camelia Voinea a mulțumit românilor pentru susținerea acordată în această perioadă dificilă, subliniind unitatea și puterea comunității românești. „Am simțit sprijinul vostru și ne-am bucurat că am fost împreună în această luptă. România poate fi mică, dar noi suntem puternici și nu vom renunța”, a declarat ea.

**Mihai Covaliu: Mesaj de Încurajare pentru Sportivii Români**

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a adresat un mesaj de mulțumire și încurajare pentru sportivii români. „Vă mulțumim pentru primirea călduroasă. Ne bucurăm că am simțit emoția și aprecierea voastră”, a spus Covaliu, referindu-se la întoarcerea canotorilor, gimnaștilor și jucătorilor de tenis de masă în țară.

„Am văzut că sportivii sunt dezamăgiți, dar asta arată că le pasă și sunt conștienți de greșelile făcute. Suntem printre primele 20 de națiuni, iar acest lucru este un motiv de mândrie. Sportivii noștri au muncit din greu și au obținut medalii valoroase. Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit pe parcursul acestui drum, inclusiv echipei tehnice și susținătorilor. Lupta continuă și avem încredere că vom obține rezultate și mai bune în viitor. Vă mulțumim și vă apreciem sprijinul”, a adăugat Mihai Covaliu.