Busu și-a schimbat radical viața, după problemele grave pe care le-a avut. A slăbit 24 de kilograme și are mare grijă la tot ce consumă

Florin Busuioc a vorbit despre transformările sale de după infarctul suferit în 2018. Prezentatorul TV, cunoscut și sub numele de „Busu”, a reușit să slăbească considerabil în ultimul an, pierzând 24 de kilograme. Schimbarea sa de aspect a atras multe întrebări din partea admiratorilor, care sunt curioși să afle cum a reușit să își îmbunătățească starea de sănătate și silueta după această perioadă critică.

**Cum a reușit Florin Busuioc să slăbească după un infarct**

Florin Busuioc, una dintre cele mai îndrăgite figuri din televiziunea românească, a experimentat un infarct sever care i-a pus viața în pericol. Deși a reușit să depășească această încercare, Busuioc a fost nevoit să facă schimbări semnificative în stilul său de viață pentru a-și recăpăta sănătatea. Într-un interviu recent, el a dezvăluit că a apelat la ajutorul unui nutriționist pentru a-și restructura dieta și a adopta un regim alimentar sănătos.

„Am ajuns să slăbesc în parte din frica de a nu se repeta problema de sănătate. După infarct, am început să acumulez kilograme, dar am decis să schimb ceva în stilul meu de viață. Am fost convins de sfaturile unui nutriționist și am început să fiu mai disciplinat. Îmi era greu să renunț la obiceiurile vechi, cum ar fi mâncat noaptea, dar am realizat că schimbările sunt necesare,” a spus Florin Busuioc într-o declarație recentă.

**Alimentația nouă a lui Florin Busuioc**

Florin Busuioc a adoptat un regim alimentar riguros, renunțând la mai multe alimente și stabilind reguli stricte pentru mese. „Acum, mănânc alimente mai sănătoase: orez integral, salate, pește și piept de curcan. Am eliminat glutenul și zahărul din dietă. De asemenea, ultima masă a zilei este la ora 17:00. Chiar dacă mi-e foame după această oră, optez pentru un măr,” a explicat el.

**Progrese și provocări**

Datorită acestui regim, Florin Busuioc a reușit să ajungă la 86 de kilograme, față de 110 kilograme înainte de schimbare. „Am pierdut 24 de kilograme până acum și mai am încă 6 kilograme pe care aș vrea să le dau jos. Deocamdată, sunt într-o perioadă de stagnare, dar sper să continui să fac progrese,” a adăugat el.

Florin Busuioc a demonstrat că, prin determinare și schimbări de stil de viață, este posibil să se recupereze după o perioadă critică și să își îmbunătățească sănătatea generală.