Carmen Grebenișan a publicat primele poze alături de noul partener, după divorțul de Alex Militaru. Cine este și cum arată noul ei iubit.

**Carmen Grebenișan și Alex Militaru: Despărțirea și Noul Început**

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au fost un cuplu timp de mai mulți ani, începând ca prieteni și transformându-se într-o relație romantică. Cei doi s-au căsătorit civil pe 28 august 2021. Cu toate acestea, în martie 2024, Carmen a anunțat că s-au despărțit, menționând că decizia a fost luată de comun acord și că vor păstra o relație de prietenie.

După separare, Carmen Grebenișan a început o nouă etapă în viața ei sentimentală alături de Cristi, despre care se spune că locuiește în Miami. Carmen a împărtășit pe rețelele sociale mai multe momente din vacanța lor recentă în Italia, semnalând începutul unei relații proaspete și pline de optimism.

Recent, Carmen a făcut schimbări și în viața ei locativă, mutându-se într-un nou apartament dintr-un complex rezidențial din București. Ea a explicat că a ales să părăsească locuința comună cu Alex Militaru, menționând că nu a fost acceptată propunerea de a vinde apartamentul, considerând că a fost o investiție comună de lungă durată.

„Mi s-ar fi părut corect să vindem apartamentul, dar nu a fost posibil. Așa că am fost nevoită să-mi găsesc un nou loc de trai,” a scris Carmen pe Instagram.

Carmen a oferit și detalii despre motivele care au stat la baza separării lor, explicând că nu a simțit că împărtășește aceleași valori și obiective cu fostul soț. Ea a subliniat importanța de a avea alături o persoană cu care să împărtășească aceeași viziune și direcție în viață.

„Este important să alegem partenerii pentru cine sunt, nu pentru cine ne-am dori să devină. Viața trebuie să fie mai ușoară alături de persoana potrivită, nu mai obositoare,” a adăugat Carmen.

În privința partajului, Carmen a menționat că și ea și Alex se confruntă cu dificultăți legate de împărțirea bunurilor comune, dar a subliniat că acest proces este parte integrantă a divorțului.

„Este o perioadă inconfortabilă, dar nu vreau să expun prea multe detalii online. Am trecut prin situații dificile înainte și le-am depășit, dar acum este un moment greu,” a spus Carmen.

Alex Militaru va păstra apartamentul în care au locuit împreună, iar Carmen a ales să-și achiziționeze un nou apartament, considerând că schimbarea era necesară pentru amândoi.

„Împărțirea bunurilor va fi corectă și sunt sigură că și lui îi va fi greu să mă vadă plecând, dar nu mai puteam continua împreună,” a concluzionat Carmen Grebenișan.