Menajera Oanei Roman a rămas fără cuvinte. Ce obiect a găsit femeia, în timp ce făcea curat într-un sertar din dormitorul vedetei

**Oana Roman: Detalii Amuzante și Declarații Despre Familia Sa**

Oana Roman, cunoscută pentru deschiderea și sinceritatea ei în fața publicului, nu ezită să împărtășească întâmplări amuzante și personale. Recent, vedeta a povestit cu umor un incident legat de jucăriile sexuale care au fost găsite de menajera ei în dormitor.

Oana a dezvăluit că, în trecut, a câștigat frecvent jucării sexuale la tombolele organizate la diverse evenimente la care a participat. Aceste obiecte, primite ca premii, au fost puse deoparte până când menajera a descoperit mai multe dintre ele. „Nu mă pricep la astfel de lucruri! Am câștigat de multe ori obiecte din acestea la tombole și le-am pus deoparte. Menajera a găsit vreo 10 jucării și a fost șocată”, a spus Oana Roman la Kanal D.

În altă ordine de idei, Oana a abordat recent și subiectul stării de sănătate a mamei sale, Mioara Roman, care suferă de o formă severă de Parkinson și are dificultăți de mobilitate. În contextul în care s-au iscat controverse privind internarea mamei sale într-un centru medical, Oana a clarificat situația.

„Sunt acuzată că am internat-o pe mama într-un azil, dar de fapt este un centru medical de înaltă calitate, asemănător cu un hotel de cinci stele. Acolo, mămica beneficiază de cele mai bune condiții și tratamente. Este un loc unde ea poate fi îngrijită corespunzător și unde va rămâne o lună, cu posibilitatea de a reveni acasă dacă va fi nevoie”, a explicat Oana Roman la Antena Stars.

Este important de reținut că fiecare problemă de sănătate trebuie evaluată de un specialist. Articolele au scop informativ și nu înlocuiesc consultațiile medicale.