O familie superbă! Declarații emoționante făcute de Daciana Sârbu despre Maria, fiica adoptată de ea și de Victor Ponta: Ce s-a intamplat cu fetița este uluitor

**Daciana Sârbu Discută Deschis despre Decizia de a Adopta în Podcastul lui Mihai Morar**

În cadrul unei apariții recente în podcastul lui Mihai Morar, Daciana Sârbu a ales să dezvăluie pentru prima dată detalii despre procesul de adopție al fetiței sale.

Deși vestea a fost anunțată anterior de către fostul premier Victor Ponta într-o altă emisiune, Daciana Sârbu a oferit acum mai multe informații despre cum au luat această decizie împreună.

Fetița adoptată, Maria, are șase ani și s-a alăturat familiei Ponta acum un an. Daciana și Victor Ponta sunt părinți ai doi copii biologici: Irina, în vârstă de 12 ani, și Andrei, de 17 ani, dintr-o căsătorie anterioară a lui Victor.

Daciana Sârbu a explicat că decizia de a adopta a venit după o discuție atentă cu soțul ei și copiii lor. „Noi am decis împreună cu Irina și Andrei să ne extindem familia. Irina a dorit foarte mult o soră și s-a bucurat enorm când Maria a venit în viața noastră. Andrei a fost generos și s-a oferit să-i cedeze camerele lui,” a povestit Daciana.

Daciana a subliniat că procesul de adopție necesită nu doar iubire și atenție, dar și sprijin constant din partea celor dragi. „Este esențial să fii bine pregătit emoțional și să ai în jurul tău o rețea de suport pentru a face față provocărilor,” a spus ea.

Referitor la selecția fetiței, Daciana a menționat că nu au avut cerințe stricte, ci doar dorința de a adopta o fetiță. „Ne-am îndreptat spre copiii mai greu adoptabili și, când am văzut-o pe Maria, am simțit imediat o conexiune. Ea părea să radieze bucurie, și nu am vrut să căutăm pe altcineva.”

Daciana a recunoscut că procesul de adopție este complex și că dificultățile întâmpinate sunt firești având în vedere că este vorba despre binele unui copil.