Oana Gherman, copleșită de emoții, i-a făcut soțului ei o declarație de dragoste înduioșătoare. “Mă simt infinit norocoasă să fiu eu cea cu care..

**Oana și Vlad Gherman Se Bucură de Vacanța de Nuntă pe Insulele Grecești**

Oana și Vlad Gherman, recent căsătoriți și cunoscuți pentru rolurile lor din serialul “Lia – soția soțului meu”, își continuă luna de miere într-o vacanță de vis. După ce au petrecut câteva zile în Palma de Mallorca alături de prieteni, cei doi actori au decis să își extindă escapada în Corfu, unde se bucură acum de timpul petrecut doar în doi.

**Momente Îndrăgite pe Plajele din Corfu**

În timpul vacanței lor, Oana și Vlad Gherman au împărtășit cu fanii lor câteva imagini și clipuri de la mare și de pe plajă. Cuplul a fost surprins de peisajele spectaculoase și a capturat momentele speciale cu ajutorul dronelor, demonstrând cât de mult apreciează frumusețea locurilor pe care le explorează.

**O Declarație de Dragoste Emoționantă**

Într-un moment de inspirație romantică, Oana a fost profund emoționată de un cuplu mai în vârstă care se relaxa pe plajă alături de o ladă frigorifică veche. Motivul acestei emoții a fost legat de simbolismul acelei lăzi, care, pentru ea, reprezenta o poveste de dragoste durabilă și angajamente de viață. Astfel, Oana i-a făcut lui Vlad o declarație de dragoste emoționantă, subliniind cât de norocoasă se simte că îl are alături și că împărtășește cu el toate momentele frumoase ale vieții lor.

**Viața în Doi și Planurile de Viitor**

Oana și Vlad trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și își savurează prima vacanță ca soț și soție, după nunta lor de vis din luna iunie. Cuplul, care a început o nouă etapă în viața lor, își celebrează dragostea și parteneriatul în locuri idilice, continuând să creeze amintiri prețioase.