Ipostaza rară în care Smiley s-a fotografiat cu fetița lui. Artistul, la Vocea României alături de Josephine

**Smiley, la 41 de ani, își împărtășește bucuria alături de familia sa: Momente rare cu fiica sa pe platourile de filmare**

Recent, Smiley a împlinit 41 de ani și poate spune cu mândrie că este un bărbat împlinit. Artistul, cunoscut pentru hiturile sale care domină topurile muzicale, își trăiește fericirea alături de soția sa, Gina Pistol, care din acest an prezintă emisiunea *MasterChef* la PRO TV, și de fiica lor, Josephine Ana, care le aduce bucurie în fiecare zi.

Josephine Ana Maria, născută pe 9 martie 2021, a fost surprinsă recent într-o ipostază rară pe platourile de filmare ale emisiunii *Vocea României*. Smiley, care este atât prezentator la *Românii au Talent*, cât și antrenor la *Vocea României*, a împărtășit cu fanii săi o fotografie adorabilă cu fiica sa.

În imagine, Smiley o ține în brațe pe Josephine, care poartă o pereche de căști mari pentru a se proteja de zgomotele puternice de pe platou. Micuța, care este cu spatele către cameră, adaugă un strop de magie și familiaritate în contextul profesional al tatălui său.