Cum arată Oana Roman fără pic de machiaj pe față! Toți se freacă la ochi când o văd, căci nu le vine să creadă

**Oana Roman Își Împărtășește Fără Filtre Frumusețea Naturală și Provocările de Sănătate**

Oana Roman, cunoscută pentru abordarea sa autentică în mediul online, continuă să-și surprindă urmăritorii cu naturaletea sa. Recent, vedeta a postat o fotografie fără niciun filtru, dezvăluind că nu a apelat la botox sau fond de ten, demonstrând astfel cât de importantă este pentru ea autenticitatea.

**Oana Roman și Frumusețea Naturală la 48 de Ani**

Într-un Insta Story, Oana Roman a explicat că la vârsta de 48 de ani se simte mândră de tenul său, pe care îl întreține cu atenție, folosind doar protecție solară și BB cream cu pigment. „Niciun fel de filtre. Nici botox, nici fond de ten. Doar SPF și BB cream cu pigment. La 48 de ani și 5 luni, tenul meu arată astfel”, a spus ea. De asemenea, Oana a menționat că aplică creme și urmează o rutină zilnică de îngrijire a pielii.

**Provocările de Sănătate ale Oanei Roman**

Recent, Oana Roman a avut nevoie de consult medical, din cauza unor probleme de sănătate. Ea a dezvăluit că picioarele i s-au umflat și că a avut tensiunea ușor mărită. „Am ajuns din nou la spital pentru a verifica câteva probleme de sănătate. În plus, am avut picioarele umflate și tensiunea a fost ușor mărită. Astăzi fac analize de sânge, urină și un holter pentru a monitoriza tensiunea”, a explicat vedeta într-un video postat pe InstaStory.

În ciuda provocărilor de sănătate, Oana Roman continuă să promoveze naturaletea și să împărtășească sincer cu fanii ei atât aspectele pozitive, cât și cele mai dificile ale vieții sale.