Jojo și Paul Ipate celebrează un an de la cununia grandioasă care a avut loc în Italia. Mesajul actriței: „Pentru ca știu ca tu…”

**Jojo și Paul Ipate sărbătoresc 10 ani de iubire și un an de la nunta de vis**

Jojo și Paul Ipate trăiesc o poveste de dragoste plină de emoție și frumusețe de zece ani. Cu un an în urmă, cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie de vis în Italia, iar acum formează o familie fericită alături de fetița lor, Zora, și de băiatul Jojo-ului, Achim, dintr-o relație anterioară.

**Un an de la căsătorie: Mesajul emoționant al Cătălinei Grama pentru Paul Ipate**

Pe 5 august 2023, Cătălina Grama și Paul Ipate au spus „Da” într-o ceremonie civilă de vis în Italia. În câteva săptămâni, pe 21 august, au celebrat nunta și în România, unde actrița a purtat cinci rochii diferite pe parcursul evenimentului.

„A fost minunat să ne sărbătorim iubirea într-un cadru de poveste, alături de familie și prieteni. Am ales tema „Visul unei nopți de vară” de Shakespeare pentru că suntem actori și am vrut să aducem magia acelei opere în realitate. Daniel Nora a transformat locul într-o pădure de basm cu ajutorul Purple Flowers. Rochiile au fost create de Cristina State și Eli Adam, iar Paul a purtat un costum de Adina Buzatu. Mulțumim tuturor pentru că au făcut visul nostru să devină realitate”, a declarat Cătălina Grama pentru PRO TV, la un an de la eveniment.

**Aniversare specială și imagini de neuitat**

Cătălina Grama a marcat aniversarea de un an a nunții cu un mesaj emoționant pe rețelele sociale, împărtășind noi imagini de la ceremonia memorabilă.

„Un an de la cea mai frumoasă zi, ziua noastră. Zece ani de iubire și un an de la cununia noastră de vis. Te iubesc, @paulipate, pentru că știu că mereu vei fi acolo să mă sprijini să sar peste orice obstacol, oricât de mare ar fi!” a scris actrița, reflectând asupra iubirii și sprijinului constant al partenerului ei.

**Găsește mai multe despre Jojo și Paul Ipate**:

– **Călătorii și momente de familie**: Descoperă aventurile și momentele frumoase ale familiei Ipate.
– **Despre stilul și moda Cătălinei Grama**: Vezi cum a strălucit actrița în ultimele sale apariții publice.