Ramona Gabor își dorește un copil, dar nu face acest pas. Care este motivul: „Ți-e și frică în ziua de azi

**Ramona Gabor Își Dezvăluie Planurile de Viitor: Își Dorește Copii, Dar Nu Încă**

Ramona Gabor, stabilită în Dubai de mai bine de zece ani, își trăiește viața într-un mod împlinit atât pe plan personal, cât și profesional. Cu toate acestea, în ciuda dorinței de a extinde familia, Ramona a explicat recent de ce nu a făcut încă acest pas.

**Planurile de Viitor ale Ramonei Gabor**

Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, Ramona Gabor a vorbit despre posibilitatea de a avea copii. Deși șatena a declarat că își dorește să devină mamă, acest lucru nu se află printre prioritățile sale imediate. Ramona a menționat că apreciează foarte mult efortul mamelor și recunoaște importanța responsabilității care vine cu creșterea unui copil.

„În prezent, nu am copii, dar sunt deschisă la posibilitatea de a deveni mamă. Nu simt nevoia urgentă de a avea copii acum, dar sunt deschisă la o relație armonioasă și stabilă care ar putea include și un copil. Îmi plac copiii și cred că aș fi răbdătoare cu ei. Înțeleg că a fi părinte este o mare responsabilitate și admir mamele care fac față acestei provocări,” a spus Ramona.

**Temerile și Considerațiile Sale**

Ramona Gabor a adăugat că are unele temeri legate de maternitate, în parte din cauza experiențelor negative ale celor din jurul ei. Ea și-a exprimat dorința de a avea un copil doar într-un cadru stabil și sigur, subliniind importanța unei relații solide și de încredere.

„Dacă voi decide să am un copil, îmi doresc să fiu căsătorită și să am o stabilitate mai mare. Sunt conștientă de riscurile și temerile actuale. Văd multe relații care încep frumos, dar apoi bărbații își schimbă comportamentul. E trist, dar este o realitate pe care o întâlnesc frecvent,” a explicat Ramona.

**Întoarcerea în România**

Recent, Ramona Gabor a revenit în România pentru a petrece timp cu familia. Ea a dorit să își viziteze nepoata, Irina Columbeanu, care a venit să își vadă tatăl, Irinel Columbeanu. Ramona a descris vizita ca fiind o oportunitate de a se reconecta cu rădăcinile sale și de a petrece timp de calitate cu cei dragi.

„Am venit în România pentru a petrece timp cu nepoata mea, care a venit după șase ani să ne viziteze. Am vrut să profit de această ocazie pentru a fi împreună cu familia,” a adăugat Ramona Gabor.