Relația lui Victor Slav cu fiica sa Sofia din căsnicia cu Bianca Drăgușanu: „Exact ce îi spui să nu facă, face

În 2016, Bianca Drăgușanu a devenit mamă, aducând-o pe lume pe Sofia, copilul rezultat din relația sa cu Victor Slav. Chiar dacă au divorțat la scurt timp după nașterea fetiței, se pare că Victor Slav a continuat să mențină o legătură strânsă cu Sofia. Iată cum evoluează relația dintre cei doi în prezent!

Victor Slav a caracterizat-o pe Sofia ca fiind o fetiță plină de energie și creativitate, care necesită constant atenție și îngrijire. Potrivit fostului prezentator TV, Sofia are o personalitate puternică și este mereu în căutare de noi activități.

„Sofia este un copil extrem de energic și creativ, ceea ce necesită multă atenție din partea mea. Este tot timpul în mișcare și vrea să încerce lucruri noi. Nu pot spune că face prostioare, mai degrabă explorează, așa cum fac toți copiii de vârsta ei. Când îi spui că nu are voie să facă ceva, de obicei acel lucru este exact ceea ce va încerca să facă,” a declarat Victor Slav într-un interviu.

Totuși, există momente în care Victor Slav trebuie să fie mai strict. De exemplu, Sofia are o mare pasiune pentru ciocolată, dar Victor Slav spune că trebuie să impună anumite limite.

„Sofia cere adesea ciocolată și, deși este foarte drăguță atunci când o vrea, trebuie să refuz dacă depășește o anumită cantitate. În schimb, atunci când își dorește o jucărie nouă, nu am de ales decât să i-o ofer,” a adăugat Victor Slav.