Gigel Frone revine în forță în atenția lumii .La 13 ani după ce s-a lansat la „Românii au Talent”, fostul concurent surprinde din nou!

**Gigel Frone: De la Scena „Românii au Talent” la Afaceri și Publicații**

Îți amintești de Gigel Frone, talentatul artist care a impresionat jurații de la „Românii au Talent” cu 13 ani în urmă? Acesta a cucerit publicul cu vocea sa distinctivă și cu interpretarea sa pe chitară, devenind cunoscut în toată țara. Participarea sa la emisiunea de la PRO TV a marcat începutul unei schimbări radicale în viața sa. La 55 de ani, Gigel Frone are acum planuri ambițioase în domeniul cinematografiei și este implicat în organizarea de evenimente pentru antreprenori. În plus, fostul concurent va lansa anul viitor o revistă dedicată afacerilor.

**Gigel Frone Își Lansază Propria Revistă!**
Gigel Frone a făcut un salt semnificativ în afaceri, lansându-și propria revistă, „One TV Ro”, pe 24 octombrie 2025. Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Gigel ne-a oferit detalii despre lansare:

„Lansarea revistei One TV Ro va fi un eveniment important. Am pregătit un program special care va include prezentări despre viitoarele proiecte, precum și o prezentare de modă cu artiști și prezentatoare. Revista va susține programul European Holding Blues Star Creation și îmi doresc să atingem un standard înalt cu acest proiect.”

**Schimbări în Cariera lui Gigel Frone**
De ceva vreme, Gigel Frone nu mai este invitat la evenimente muzicale și recunoaște că nu mai câștigă din muzică. Totuși, se dedică altor proiecte și reușește să aibă un trai modest.

„Nu mai am prea multe evenimente… Așa este viața! Am mai cântat la ziua lui Andi Moisescu în trecut, dar acum fiecare și-a urmat propriul drum. Nu mai am legături cu nimeni de la ‘Românii au Talent’. Eu îmi continui proiectele mele fără a aștepta invitații pentru concerte,” a declarat Gigel Frone în exclusivitate pentru Playtech Știri.