Tariful Laviniei Pîrva pentru 45 de minute de Show: Cât costă să o aduci pe scenă

Lavinia Pîrva, artistă cunoscută din România, a reușit să-și construiască o carieră de succes în muzica autohtonă. Fosta membră a trupei Spicy și-a lansat recent cariera solo și, deși este activă în continuare, concertele sale sunt la prețuri considerabile. Pentru o reprezentație de 45 de minute, Lavinia Pîrva solicită 2.000 de euro, iar pentru un concert mai lung de o oră, alături de trupa sa, prețul este de 2.500 de euro.

După o pauză de trei ani dedicată vieții de familie și maternității, Lavinia a revenit pe scenă și a adaptat repertoriul său, incluzând acum și muzica balcanică. De asemenea, artista este cunoscută pentru căsătoria sa cu Ștefan Bănică Jr., cu care are un fiu, Alexandru.

Cei doi s-au căsătorit în secret în Bulgaria în 2017 și, deși viața lor privată a fost adesea subiect de interes public, au reușit să păstreze detaliile personale departe de atenția mass-media.

Recent, Lavinia a vorbit despre aspectele esențiale ale căsniciei sale, subliniind importanța încrederii, respectului și comunicării într-o relație de durată. Într-o declarație recentă, artista a menționat că nu se lasă afectată de gelozie, apreciind comportamentul partenerului său care i-a oferit întotdeauna motive de încredere.

„Ștefan este unul dintre cei mai atrăgători bărbați, dar pentru noi, gelozia nu are loc în căsnicie. Relația noastră se bazează pe încredere și respect, nu pe suspiciuni”, a spus Lavinia.